• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Federer sebi napravio dvomesečnu pauzu - u sred sezone!

Autor mondo.rs

Po svemu sudeći, Švajcarac će od turnira na šljaci igrati samo Rolan Garos!

 ATP-Rodzer-Federer-turnir-u-Majamiju-Rolan-Garos-Masters-Madrid-Rim-dvomesecna-pauza Izvor: Guliver, Cameron Spencer/Getty Images AsiaPac

Da Rodžer Federer nije ljubitelj šljake i igranja mečeva na toj podlozi, zna se od samih početaka njegove karijere. Ali, da je spreman da sebi napravi gotovo dvomesečnu pauzu, nije nam bilo poznato do skoro.

Izgleda da će se to desiti ove sezone i da Rodžer Federer, iako je potpuno zdrav, propustiti sve turnire između Mastersa u Majamija i drugog Gren slem turnira u sezoni, Rolan Garosa.

Možda će vas zanimati

Poznato je da Masters turniri u Madridu i Rimu nisu omiljene destinacije iskusnog tenisera, ali se prethodnih dana govorilo da bi ove sezone mogao da nastupi na njima. to bi ujedno bila i priprema za šljaku, odnosno mečeve u Parizu, koji će mu biti veoma bitni.


Ipak, po rečima agenta koji zastupa Švajcarca, Federer se neće pojaviti na tim turnirima. Toni Godsik je otkrio da u kalendaru iskusnog Federera (38) nema prostora za dva Mastera na šljaci.

''Koliko ja znam, plan se neće menjati. Njegov raspored pokazuje da mu je u planu samo učešće u Parizu'', naveo je Godsik.


To znači da će Rodžer Federer pauzirati nakon Majamija (23-30 mart), sve do početka Rolan Garosa (25. maj), odnosno skoro čitava dva meseca. Ovakav godišnji odmor je nešto što se jako retko viđa u vrhu svetskog tenisa.

Federer je prethodne sezone igrao turnire u Madridu (četvrtfinale, ispao od Dominika Tima) i Rimu (predaja pred četvrtfinale, Stefanos Cicipas), pa će ti bodovi ostati neodbranjeni.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC