• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"DELFINI": U Beogradu smo mi favoriti – tako i nikako drugačije!

Autori mondo.rs Autori Tanjug

Srpski vaterpolisti pokušaće u utorak da iskoriste priliku u četvrtfinalu Svetske lige i revanširaju se Špancima za poraz sa Evropskog prvenstva u Budimpešti.

 Dusan-Mandic-i-Nikola-Jaksic-vaterpolo-Svetska-liga-Spanija Izvor: MN PRESS

Dušan Mandić i Nikola Jakšić veruju da "delfini" mogu da se revanširaju Špancima za nekoliko uzastopnih poraza od kojih je najbolniji onaj u četvrtfinalu Evropskog prvenstva.

Vaterpolisti Srbije u okviru Svetske lige u utorak u Beogradu dočekuju "crvenu furiju", jedan od najboljih timova u ovom trenutku.

Možda će vas zanimati

"U poslednje vreme nam ne leže Španci, dobili su nas tri-četiri puta zaredom. Biće nezgodna utakmica, bitna, četvrtfinale Svetske lige, mi igramo na domaćem terenu. Nebitno je u kom sastavu, želimo da nametnemo naš ritam, našu igru i da pokužamo da dobijemo", rekao je Mandić novinarima na bazenu "Milan Gale Muškatirović".


Prema njegovim rečima, recept za uspeh je bolji napad, nego u Budimpešti.

"Nama je u toj utakmici odbrana bila na nivou, u napadu smo se mučili, bio je odličan i španski golman, pokušaćemo ovog puta da neke bolje šuteve uputimo ka golu i budemo skoncentrisasniji u samoj zavr?nici".

Njegov saigrač Jakšić ističe da bez obzira na nekoliko poslednjih pobeda Španija nikako ne može da bude favorit u Beogradu.

"Ne, to je naša uloga, uvek smo je imali i mislim da je koristimo dobro. Nadam se da ćemo popraviti igru sa EP, da ćemo odigrati na našem nivou i da ćemo pobediti. Borićemo se do kraja, daćemo 110 posto i nadamo se najboljem", ocenio je Jakšić i usaglasio se sa Mandićem kada je u pitanju igra u napadu, jer, kako je naveo, ne pamti da se nekad desilo da Srbija na jednoj važnoj utakmici postigne samo šest golova.

Utakmica između vaterpolista Srbije i Španije igra se sutra od 18 sati na bazenu "Milan Gale Muškatirović".

Možda će vas zanimati


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC