• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Janko o "WhatsApp aferi": Kretenski prema Novaku, odakle im IDEJA?!

Autor mondo.rs

"Odakle im ideja da je bilo ko znao šta će se dogoditi", pitao je Tipsarević.

 Janko Tipsarević - ne napadajte Novaka Izvor: Guliver, Minas Panagiotakis/Getty Images North America

"To je totalno glup i kretenski potez nekih ATP igrača", rekao je Janko Tipsarević sinoć u "Skype" uključenju u studio tokom emisije kolege Igora Miklje na "Sportklubu" i napomenuo da Novak Đoković nije jedini napustio Majami "prije ostalih".

"Odakle im ideja da je bilo ko ranije znao šta će se desiti, pa i Novak? Rafa je otišao dan ranije, pa mu niko ništa nije rekao".

Tipsarević je otkrio detalj na koji Tejlor Fric nije obratio pažnju optužujući svjetskog "Broja 1" i predsjednika Unije profesionalnih fudbalera da je imao eksluzivnu informaciju o otkazivanju turnira u Majami takođe "prije ostalih".

"NOVAKOVA ODLUKA NEMA VEZE SA BILO KAKVOM DOJAVOM"

VIše o ovoj temi:

Đokovićeva odluka o povratku u Evropu, "tik" prije mjere koju je pred talasom pandemije doneo predsednik SAD, Donald Tramp, nije zavisila od toga da li će drugi masters turnir u sezoni biti održan ili ne.

"Odluka da Novak i svi mi odemo kući nema veze sa bilo kakvom dojavom iz ATP savjeta, čak i da smo znali nešto ranije svakako bismo otišli kućama. Kada pričamo o otkazivanju, toliko se informacija pojavilo u kratkom roku, sve je brzo eskaliralo, vidite to i sami. Uhvatili smo jedan od posljednjih letova za Evropu", pričao je Tipsarević iz svog doma u Beogradu i napomenuo:

"Totalno je glupo da neko napadne Novaka koji je nekad i suviše iskren sa igračima, prema svima... Uvijek kaže šta će uraditi, 'to na um, to na drum'".

POSLIJE TOKIJA, TRI "UZASTOPNA" GREN SLEMA?

Izvor: MN PRESS


Poslije odluke ATP tura da produži najkraću moguću pauzu usljed pandemije korona virusa, pojavila se mogućnost da sezona 2020. bude završena sa tri "uzastopna" gren slema u dva, dva i po mjeseca naredne jeseni.

U ovom trenutku, ipak, verujemo da Đokovića i konkurenciju više zanima šta će biti sa Olimpijskim igrama u Tokiju. Janko je očekivao da će ih kao tek "penzionisani" teniser gledati preko televizije, ali ne i da će to izgledati baš ovako.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC