• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

O'Saliven: Radio sam sve što ne treba i ne žalim zbog toga

Autor mondo.rs

Jedan od najboljih u istorij isnukera shvata gde je grešio tokom sezone.

 Snuker-Roni-O-Saliven-Radio-sam-sve-sto-ne-treba-i-ne-zalim-zbog-toga Izvor: George Wood/Getty Images Europe, Getty Images/George Wood

Petostruki svetski šampion u snukeru Roni O'Saliven rekao je da je ove sezone radio sve ono što nije trebalo, ali da ne žali zbog toga.

O'Saliven je osvojio masters u Šangaju na početku sezone, ali od tada nije osvojio nijednu titulu, ali nije ni igrao na brojnim turnirima i sa prvog mesta na svetskoj rang-listi pao je na šesto.

Možda će vas zanimati

"Ove sezone radio sam sve što ne treba u snukeru. Nisam trenirao, nisam igrao dovoljno turnira, ali kada se osvrnem, nimalo ne žalim. Ponekad morate da se suočite sa onim što svi misle da je najgori scenario, kako biste videli da li je zaista toliko loš", rekao je O'Saliven, preneo je Eurosport.


Jedan od najboljih snukeraša svih vremena rekao je da je u ovoj sezoni uživao više nego u prethodnoj, koja je bila uspešnija.

"Prošle godine sam osvojio gotovo svaki turnir na kome sam učestvovao, ali ove godine sam se više zabavljao. Sreća - mislim da je to jednostavnost, kada sam shvatio da nisam u svemu tome samo zbog pobeda ili materijalnih stvari", dodao je O'Saliven.

Roni O'Saliven je po mnogim parametrima najbolji u istoriji svog sporta, ali su njegovu kariejru obeležili i mnogobrojni skandali. Od pozitivnih testova na marihuanu, preko prekida karijere kako bi bio učesnik rijaliti programa, pa do problema sa alkoholizmom koje je imao nekoliko puta.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC