• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Nadal ili Federer? Nijedan, više me zanimaju žene"

Autor mondo.rs

Bilo je duhovito tokom sat vremena koje za fanove odvojio hrvatski teniser.

 Ivo Karlović Rafael Nadal ili Rodžer Federer Nijedan, više me zanimaju žene Izvor: Getty Images/Elsa, Elsa/Getty Images North America

Jedan od tenisera kojima je trenutna pauza najteže pala svakako je Ivo Karlović. Džin iz Hrvatske je već u poznim igračkim godinama, a pitanje je kada će se nastaviti turniri.

On ne gubi nadu da će ponovo na teren, ima plan da igra još dugo, a sinoć je na društvenoj mreži tviter odvojio oko sat vremena za svoje fanove. Duhovito, kao i uvek, Ivo Karlović je odgovarao na pitanja gledalaca.

Možda će vas zanimati

Doktor Ivo, kako ga često zovu, je imao nekolikorečenica o kojima bi moglo da se polemiše narednih dana. Naravno, stiče se utisak i da nijedan od njegovih odgovora nije bio ozbiljan.

Tako je hrvatski teniser istakao da su pre pedeset godina, kada je on počeo da igra profesionalno, brkovi bili mnogo češći na turnirima, da ne može da igra u zatvorenom zbog visine, da bi osvojio mnogo Gren slem trofeja kada bi se igrali na 10 hiljada metara nadmorske visine i slično.


Najviše pažnje privuklo je pitanje ''Federer ili Nadal?'', ali ne zbog samog pitanja. Karlović je odgovorio ''Nijedan, preferiram devojke'' što je izazvalo smeh na tviteru i mnogo pozitivinih reakcija. Između ostalog i Dastina Brauna, još jednog poznatog tenisera.

Jedan od retkih ''velikih servera'' u današnjem tenisu je dodavao smešne odgovore na skoro svako pitanje koje mu je postavljeno. Tako smo saznali da planira da postane najstariji učesnik Gren slema, da će sasvim sigurno izdržati u tenisu do 45. godine ako se turniri ne nastave, kao i da ne veruje da Rodžer Federer može da postane stariji od njega.

Ivo Karlović je rođen 1979. godine i već je proslavio svoj 41. rođendan. Tokom teniske karijere je osvojio 8 ATP titula, a najbolji plasman u karijeri mu je 14. mesto. Trenutno se, zbog godina i povreda koje su ga mučile, nalazi tek na 124. mestu ATP liste.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC