• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Da li se Serena dopinguje?": Pitanje koje bi svi odbili sem Safina...

Autor Milutin Vujičić

"Ona je oduvijek bila krupna, ali je uvijek bila zdrava", kazao je nekadašnji ruski teniser koji se baš raspričao ovih dana.

 Serena-Vilijams-doping-Marat-Safin Izvor: Tanjug/AP Photo/Lee Jin-man

Marat Safin je stvarno bez dlake na jeziku!

Nekadašnji teniski "broj jedan" raspričao se u vrijeme pandemije korona virusa, a kao da ne postoji pitanje na koje bi izbjegao odgovor...

Prvo je Safin govorio o kontroverznim teorijama zavjere koje se tiču COVID-19, istakavši čak da iza svega stoji Bil Gejts koji želi da nas čipuje, potom se dotakao političkog stanja u Rusiji i slobode govora, a sada je na red došla i Serena Vilijams.

Možda će vas zanimati

U Instagram intervjuu za ruski "Čempionat" upitan je da prokomentariše spekulacije da se slavna američka teniserka dopinguje - što naravno nikad nije potvrđeno.

Serena Vilijams, osvajačica čak 23 grend slem trofeja, bila je u centru pažnje javnosti nakon što su prije četiri godine "procurili" podaci da je od anti-doping agencije dobila dozvolu da koristi inače nedozvoljena sredstva, ali u terapijske svrhe.

"Nisam čuo da se o Sereni toliko negativno priča. Ne čitam forume i ne mogu ni da zamislim ko sve piše te stvari po njima...", kazao Marat Safin koji se nije na tome zaustavio.

Izvor: Guliver/Sean Garnsworthy/Getty Images

"Ona je oduvijek bila krupna, ali je uvijek bila zdrava. Ne postoji niko kao ona. To da li se dopinguje ili ne, zaista ne znam, nisam je ja držao za ruku. Međutim, kao da su to svi vidjeli i svi znaju bolje i zbog toga pišu takve komentare o njoj".

Inače, Maratova sestra Dinara Safina ima skor 1:6 protiv Serene Vilijams, dok je protiv Venus ta situacija 1:3, međutim pamti se polufinale Vimbldona u kom je Ruskinja osvojila tek jedan gem.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mnk

Naravno da se dopinguje kao i svi amercki sportisti!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC