• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nadal iskren: Trenutno uopšte ne razmišljam o turnirima

Autor Mirjana Šegan

Španac svjestan da će teniseri biti među poslednjim sportistima koji će se vratiti takmičenjima nakon pandemije korona virusa

 Rafael Nadal - koronavirus - Ne razmišljam o turnirima Izvor: MICHEL EULER/AP, Tanjug

Rafaela Nadala, jednog od najboljih tenisera svih vremena, suspenzija sezone zbog pandemije korona virusa, teško je pogodila.

Iako je među prvima priskočio u pomoć rodnoj Španiji, priznao je da je bio u blagoj depresiji kada je broj zaraženih i smrtnih slučajeva počeo naglo da raste u njegovoj domovini.

Možda će vas zanimati

Nadal svakodnevno trenira, pokušava da ostane u formi, iako je priznao da je nabacio i poneki kilogram viška tokom izolacije.

Ipak, nije pretjerani optimista da će se zajedno sa kolegama brzo vratiti na turnire.

Tokom video razgovora koji je organizovala španska teniska federacija priznao je da ne razmišlja dugoročno i da ne može da daje prognoze o tome kada će doći vrijeme da teniseri ponovo zaigraju.

"Trenutno samo želim da se vratim uobičajenom treningu, a da li želim da se takmičim? Da, ali pošto sam shvatio problem tenisera koji se bave međunarodnim sportom, i ne vidim da će se to uskoro desiti, trenutno uopšte i ne razmišljam o takmičenju", naveo je Nadal.

"Kralj šljake" smatra da se ne treba opterećivati tom činjenicom da će teniseri vjerovatno biti mežu posljednjim sportistima koji će se vratiti na teren.

"Mislim da treba proći dug put do nove prilike da nastupam na nekom turniru. Vjerujem da se to možda može i skratiti, ali do tada je najvažnije da ostanemo oprezni i budemo odgovorni", poručio je osvajač 19 grend slem trofeja.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC