• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NFL zvijezda "nasmijana" poslije hapšenja za seks sa maloljetnicama

Autor mondo.rs

Nudio je 200 dolara za diskreciju.

 Telvin-Smit-uhapsen-za-seks-sa-maloljetnicom-dao-joj-100-dolara Izvor: Guliver, Joe Robbins/Getty Images North America

Telvin Smit, jedan od najboljih lajnbekera na planeti, šokirao je NFL zajednicu kada je prije godinu dana objavio da neće igrati profesionalne mečeve za "jaguare" iz Džeksonvila, jer "mora da dovede svoj život u red".

Ova objava stigla je samo godinu i po dana nakon što je sa Džaguarsima potpisao novi, četvorogodišnji ugovor vrijedan 45,05 miliona dolara od kojih je 15.05 zagarantovanih. Na ruke je dobio 4,05 miliona samo za produžetak saradnje sa timom koji ga je draftovao 2014.

Možda će vas zanimati

Izvor: Twitter screenshot

Godinu dana nakon privremenog povlačenja iz profi fudbala, doduše sa osmijehom na licu, 29-godišnjak je uhapšen i zadržan u pritvoru do suđenja za dva slučaja seksualnih odnosa sa maloljetnicama, poslije kojih je nudio 200 dolara "za diskreciju".

Tabloid TMZ Sports navodi da je policija uhapsila Smita nakon što je tokom istrage započete prošlog ljeta prikupila dovoljno dokaza protiv njega, od izjava, uzoraka DNK, do poruka u telefonu i snimljenih razgovora.

Jedna od djevojaka za koje je Smit, prema pisanju medija, znao da nije punojletna, odbila je da uzme 200 dolara napuštajući njegov "kadilak" na parkingu, potom uzela polovinu te sume i potrošila, prema saznanjima policije, na sredstva kontracepcije.

"Ako te bilo ko bude pitao za ovo, reci da sam ti bio mentor", citirala je jedna od djevojaka "savjet" koji je dobila od Smita prilikom rastanka.

Određena je kaucija od 50.003 dolara za nekada jednog od najdominantnijih igrača na svojim pozicijama u NFL, koji ga je 2017. pozvao da nastupi na "Pro Bowl" spektaklu na kraju sezone. Smit je bio veoma poštovan među kvoterbekovima rivalskih timova, a jedan od onih koji je hvalio njegove karakteristike na terenu bio je i Tom Brejdi.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Tagovi

NFL

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC