• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Supruga uperila pištolj u NFL zvijezdu: Uhvatila ga s ljubavnicom i bratom!

Autor Milutin Vujičić

Kada mu je "hakovala" profil na Snapchatu i vidjela da je vara sa drugom ženom, pozvala je dvije prijateljice, uzela oružje i krenula u akciju.

 Erl-Tomas-prevario-zenu-ona-uperila-pistolj-u-njega Izvor: Guliver/Norm Hall/Getty Images

Zvijezda američkog fudbala je prošla kroz dramu u aprilu!

Američki portal "TMZ", koji je prvi objavio i vijest o pogibiji Kobija Brajanta, prenosi da je supruga "uhvatila" Erla Tomasa (31) u prevari i zbog toga mu prislonila pištolj na čelo, ali je zvijezda Baltimora ipak izbjegla tragediju.

Možda će vas zanimati

Naime, supruga ga je čak i jurila s nožem u ruci pošto ga je "ulovila" u prevari sa drugom ženom, ali i sa Tomasovim rođenim bratom.

Tomas je otišao u svoj rodni grad Ostin, poslije svađe sa suprugom, a ona ga je locirala tako što mu je "hakovala" nalog na društvenoj mreži Snapchat. Tamo je vidjela snimak Tomasa sa drugom ženom i saznala gdje se nalaze, pa je sa još dvije prijateljice stigla u Ostin.

Koliko je bila iznervirana govori i to da je ponijela pištolj i nož, a imala je šta da vidi kada je na gomili u krevetu vidjela i Erlovog brata Seta.

Mediji prenose da je uperila pištolj u supruga, ali da je ovaj filmski uspio da se izbori sa njom. S obzirom na to da su privedeni u policiju, supruga je ispričala da je samo željela da ga uplaši, ali je saopšteno da je pištolj bio napunjen.

"Dešavaju se takve stvari", rekao je Erl Tomas nakon što su mediji došli do ove informacije, dodavši da nekada stvari ne idu kako ste isplanirali.

Erl Tomas je inače nekadašnji šampion NFL-a sa Sijetlom, a nije prvi američki fudbaler koji je u vrijeme pandemije korona virusa bio u problemu sa zakonom. Mnogo mlađi od njega Rokuon Smit snimljen je na jahti sa zvijezdom filmova za odrasle.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Tagovi

NFL

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC