• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Reprezentacija Srbije će dva meseca biti na okupu

Autor Mladen Šolak

"Moramo da radimo, da ne gubimo vreme".

 Vaterpolo-reprezentacija-treninzi-dva-meseca-Dejan-Savic Izvor: MN PRESS

Kao i drugi sportisti, vaterpolisti su dobili dozvolu da treniraju, a selektor reprezentacije Dejan Savić to će iskoristiti da okupi sve izabranike i da ih u narednim nedeljama i mesecima vrati u ritam.

Trener olimpijskih šampiona u ponedeljak će izvršiti prozivku na Košutnjaku, gde će ekipa trenirati do 29. maja u okviru prvog ciklusa, a onda će posle slobodnog vikenda biti na okupu i od 1. do 6. juna.

Možda će vas zanimati

U tom režimu ekipa će trenirati dva meseca, s obzirom na to da do jeseni neće biti utakmica ni okupljanja timova.

"Takvi ciklusi će trajati do 25. jula uz desetodnevni odmor na polovini rada, tačnije posle četvrte nedelje", objašnjeno je na sajtu Saveza.

"Počinjemo, za sada bez bazena. Radićemo u teretani i na terenima Zavoda za sport. Biće u početku malo improvizacije ali ću se potruditi da bude što ozbiljnija. Moramo da radimo, da ne gubimo vreme. U interesu je svih nas", rekao je Dejan Savić za sajt saveza.

Na prvim pripremama će se pojaviti: Gojko Pijetlović, Dimtrije Rističević, Duško Pijetlović, Nemanja Vico, Đorđe Lazić, Petar Velkić, Sava Ranđelović, Milan Aleksić, Radomir Drašović, Đorđe Vučinić, Petar Tomić, Filip Filipović, Viktor Rašović, Nikola Dedović, Andrija Prlainović, Gavril Subotić, Ognjen Stojanović, Draško Gogov i Strahinja Rašović.

Naknadno će se priključiti: Branislav Mitrović, Stefan Živojinović, Lazar Dobožanov, Nikola Jakšić, Dušan Mandić, Nikola Lukić, Miloš Ćuk i Stefan Mitrović.

"To je spisak igrača koji će raditi. Ipak, u zavisnosti od rada mladjih kategorija postoji mogućnost da i jedan broj mladih vaterpolista priklučimo radu", dodao je trofejni srpski stručnjak.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC