• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zašto da briše?

Autor mondo.rs

"Govorili su mi da slike koje objavljujem nisu prikladne zbog mog tela, čak su tražili i da ih obrišem", priča danas nekadašnja "čirlidersica" i odbojkašica.

 Kayla-Simmons-cirlidersica-odbojkasica-i-Instagram-model-Trazili-su-da-obrisem-slike-FOTO Izvor: Instagram/Kayla Simmons
View this post on Instagram

I miss Bali

A post shared byKayla Simmons(@kaylasimmmons) on

Pre nego što je postala uticajan Instagram model sa uskoro pola miliona pratilaca, Kajla Simons bila je odlična odbojkašica i povremena reprezentativka SAD.

Tokom sportske karijere uveliko je počela da "kači" seksi fotke na popularnu društvenu mrežu. Danas, kaže da je zbog toga bila kritikovana, kako među koleginicama u timu, tako i među trenerima na koledžu.

View this post on Instagram

not sure what I’m doing here but hey

A post shared byKayla Simmons(@kaylasimmmons) on

Simons potiče iz sportske porodice, njen otac igrao je bejzbol za Univerzitet Florida, dok je čukundeda nastupao za Pitsburg Pajratse.

Ona je takođe maštala o velikoj sportskoj karijeri, bila je kapiten odbojkaškog tima Univerziteta Maršal i osvojila četiri regionalne titule, međutim u međuvremenu je shvatila da poseduje i druge potencijale. Danas, kaže da je ponosna na to što je odbila da obriše fotke na Instagramu, što je svojevremeno bio zahtev nadređenih tokom studija.

View this post on Instagram

A post shared byKayla Simmons(@kaylasimmmons) on

"Univerzitetski sport je sjajno iskustvo za mene, ali me je takođe naučio nekim važnim lekcijama. Govorili su mi da slike koje objavljujem nisu prikladne zbog mog tela, čak su tražili i da ih obrišem. Bila sam razapeta, jer nisam mogla da uživam u svom telu i bavim se sportom koji volim. Tada sam shvatila da ne smete dozvoliti ljudima da utiču na to kako doživljavate sebe", rekla je Kajla Simons, koja je tokom studija trag ostavila i u timu "čirlidersica".

Tokom pet godina studija, sa koleginicama iz "čirlider" tima osvojila je tri nacionalna prvenstva.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC