• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vrlo pristupačne cijene za Adria Tur, očekuje se spektakl

Autor Pavle Knežević

Gledajte uživo Đokovića, Tima, Zvereva, Dimitrova...

 Adria-Tur-karte-prodaja-povoljne-cene-Novak-Djokovic-Tim-Zverev-Dimitrov-Troicki-Lajovic-Krajinovic Izvor: MN PRESS

Ljubitelji tenisa, ali i sporta uopšte moći će od srijede u podne da kupe ulaznice za predstojeći "Adria Tur", događaj koji će se održati u regionu i na kome će učestvovati neke od najvećih zvezda "bijelog sporta" današnjice, predvođene najboljim igračem svijeta Novakom Đokovićem.

Ulaznice su prilično povoljne – 600 dinara za dnevni i 800 dinara za večernji termin tokom dana, dok se karta za cjelodnevni program za petak može kupiti za 600 dinara.

Možda će vas zanimati

"Odluka za cijene nije bila laka jer smo morali mnogo toga da uzmemo u obzir, a naročito tešku situaciju zbog korona virusa. S obzirom na to da je ovo humanitarni događaj i da sredstva idu u dobrotvorne svrhe, kao što su programi ranog razvoja naše dece koje sprovodi fondacija Novak Đoković, izabrali smo da ponudimo povoljne cijene", rekao je direktor "Adria Tura" Đorđe Đoković.


Ovo su zaista popularne cijene kada je u pitanju tenis, ali organizatori žele da priušte ljudima radost za cijelu porodicu poslije teškog perioda karantina i bez tenisa.

"Između ostalog, vodili smo se time da četvoročlana porodica može da priušti dolazak na turnir i da uživa u partijama nekih od najboljih tenisera na svetu, kao što su Novak, Dominik Tim, Aleksander Zverev, Grigor Dimitrov, zatim naši asovi Viktor Troicki, Dušan Lajović, Filip Krajinović... Ukupno ih je sedmorica, dok će osmi učesnik beogradskog izdanja 'Adria Tura' to mjesto steći kroz TSS Tour koji se igra u nedjelji prije", objasnio je direktor.

Bezbjednost posjetilaca i učesnika događaja je prioritet svih na ovom događaju, objašnjavaju organizatori.

"Mi kao organizatori najviše od svega brinemo i vodimo računa o bezbjednosti, bez obzira na to što su trendovi takvi da se svaki dan smanjuje broj oboljelih od koronavirusa. Ne želimo da se bilo ko osjeća nebezbjedno kada dođe na događaj. Zbog toga će svaki gledalac na ulazu dobiti zaštitnu masku, dezinfikaciona sredstva će biti raspoređena svuda po centru, i takođe prije početka i poslije završetka svakog sportskog događaja vršiće se dezinfekcija cijelog centra", pojasnio je Đoković.

"Adria Tur" održava se za vikend 13. i 14. juna, a u petak je na programu cjelodnevni program, koji počinje u podne ženskim finalom TSS tura. Poslije toga igra se finale muškog TSS tura, čiji će pobjednik izboriti plasman na "Adria Tur".

Od 16 sati po rasporedu su druga iznenađenja i zanimljvosti za publiku, u čemu će centralno mjesto imati Novak Đoković. U subotu se igraju mečevi u dva termina, baš kao i u nedjelju, a najbolji teniser svijeta, pod uslovom da stigne do finala, biće učesnik u svakom od njih.

"Očekujemo jedan veliki i sjajan spektakl od petka do nedjelje, koji će se prenositi u regionu na Sportklubu, dok će slika sa TC Novak ići još u preko 100 zemalja svijeta. Ponosni smo na to što smo obezbijedili jedan ovakav događaj, iako nije bilo nimalo lako sve organizovati u roku od par nedjelja koliko smo imali na raspolaganju. Izazov je bio i obezbejđivanje dolaska velikih teniskih imena, ali je tu Novak odradio veliki posao", rekao je direktor takmičenja.

On je naglasio da igrači dolaze besplatno.

"Svi su se odrekli nagradnih fondova u korist humanitarnih organizacija po svom izboru. Svjesni su koliko je pomoć širom svijeta potrebna. To su sve sjajni momci i njima je bilo sasvim dovoljan argument to što se neko kao što je Novak angažovao za tako veliki događaj. Cjelokupna ideja je izvanredna, posebno u trenucima kada nema sportskih događaja. Drago nam je što ćemo biti prvi, ili među prvim sportskim događajima na svijetu sa publikom, čime ćemo da otvorimo sportski svijet", rekao je Đorđe Đoković.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC