• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjaluka čeka "Adria Tour": Pripreme teku planiranom dinamikom

Autor mondo.ba

Danas je održana prva sjednica Organizacionog odbora

 Adria Tour Banjaluka organizacioni odbor  Izvor: Mondo/Vlada RS

Teniski spektakl "Adria Tour", u organizaciji Fondacije prvog tenisera planete Novaka Đokovića, biće održan i u gradu na Vrbasu i to 3. i 4. jula.

Takmičenje će se održati u četiri države, a "jadranska turneja" počeće sutra u Beogradu. Druga stanica je Zadar, gdje je turnir zakazan za 20. i 21. jun, dok će sedam dana kasnije teniseri biti u Crnoj Gori.

Možda će vas zanimati

Niz turnira biće zaključen prvog vikenda u julu u Banjaluci, a planirano je da Novak Đoković 5. jula u Sarajevu odigra prijateljski meč protiv najboljeg bh. tenisera Damira Džumhura.

Organizacioni odbor turnira "Adria Tour Banjaluka" održao je danas, u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske Banjaluci, prvu sjednicu.

Na sjednici je kontatovano da svi radovi u pripremi turnira idu planiranom dinamikom i da će svi organizacioni poslovi biti na vrijeme završeni.

Organizacioni odbor ocijenio je da su institucije Republike Srpske, u saradnji sa Gradom Banjaluka pružile punu podršku organizaciji ovog događaja.

Predsjednik Organizacionog odbora turnira "Adria Tour Banjaluka" je srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, a članovi su predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković, ministar finansija Zora Vidović, ministar porodice, omladine i sporta Sonja Davidović, gradonačenik Banjaluke Igor Radojičić, predsjednik Teniskog saveza Republike Srpske Draško Milinović, članovi Upravnog odbora Teniskog saveza Republike Srpske Saša Trivić i Siniša Karan, generalni sekretar Teniskog saveza Republike Srpske Dragan Dragičević i direktor Teniskog kluba Mladost Siniša Simeunović.

Teniski turnir "Adria Tour Banjaluka" biće održan uz partnerstvo Teniskog saveza Republike Srpske.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mravec

Pitam se, a nadam se da nisam jedini, može li išta proći bez njih?

Marko

Mozete li pokazati sliku kakav ce stadion biti izgradjen i da li ce taj stadion ostati u parku i nakon tour-a za nas turnir Srpska open

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC