• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ludnica" na treningu i oko hale: ON je stigao (VIDEO)

Autor Mirjana Šegan

Najbolji teniser svijeta prošetao po Zadru, gdje će predstojećeg vikenda biti nastavljen Adria Tour

 Novak Đoković u Zadru - ludnica oko dvorane Izvor: MN PRESS

Novak Đoković, zajedno sa svojim trenerom Goranom Ivaniševićem, posjetio je stadion i novi Regionalni teniski centar Hrvatskog teniskog saveza u Zadru, gde će tokom vikenda biti održan drugi turnir humanitarnog karaktera u okviru Adria Toura.

Đoković je stadion obišao zajedno sa predsjednicom HTS Nikolinom Babić, selektorkom hrvatske Fed Kup reprezentacije i nekadašnjom igračicom Ivom Majoli i članom Organizacionog odbora Adria Toura Goranom Đokovićem.



"Teren djeluje jako dobro i tribine su zaista impresivne. Koliko sam razumio, kapacitet je skoro 9.000 ljudi. Za sada je dozvoljeno pola do toga što je jednako količini ljudi koja je bila u Beogradu što je zaista mnogo ljudi", rekao je Đoković.



"Prvi put sam u Zadru, iako sam posjetio većinu gradova Hrvatske. Srećan sam što ću doživjeti i iskusiti novo mjesto i grad. Zadar je poznat po epitetu sportskog grada koji dominira u košarci, rukometu, pa i tenisu. Veoma lijepa tradicija i kultura sporta u Zadru. Ono što sam za sada čuo je da vlada veliko interesovanje publike i ovim putem pozvao bih još jednom sve da dođu kako bismo svi zajedno uživali u humanitarnom sportsko - muzičkom spektaklu koji ćemo prirediti od petka do nedjelje", naveo je prvi reket svijeta.

Đokovićev dolazak na Višnjik izazvao je oduševljenje brojnih mladih sportista, ali i drugih ljubitelja sporta koji su se zateklu u blizini.

Svi klinci željeli su da se fotografišu sa najboljim teniserom svijeta za uspomenu i da dobiju autogram. Ljubazni Novak, uz širok osmijeh, potrudio se da svima izađe u susret.



"Došao nam je jedan od najpopularnijih sportista na svijetu, ne govorim samo o tenisu. Ovo je veliki trenutak za Zadar, jedva čekamo da sve počne, da se igra i da bude odličan tenis kao što je bio u Beogradu. Vidjeli smo da je u Beogradu bio spektakl što se tiče i publike i tenisa. Igrali su odličan tenis, idemo da to nastavimo i u Zadru", rekao je Goran Ivanišević.

Regionalni i humanitarni turnir Adria Tour nastao je na inicijativu srpskog tenisera, a startovao je prošlog vikenda u Beogradu.

Ove nedjelje turnir se igra u Zadru, a 3. i 4. jula Đokovićev "teniski karavan" stići će i u Banjaluku. Nakon toga planirano je da na kraju srpski as odigra i duel sa Damirom Džumhurom u Sarajevu, 5. jula.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC