• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković iznenađen: Luka Modrić iz Zadra? Nisam znao!

Autor Mladen Šolak

Svjetski "Broj 1" doputovao u Hrvatsku.

 Novak Đoković nije znao da je Luka Modrić iz Zadra Izvor: MN PRESS

Novak Đoković je stigao u Hrvatsku, gdje će se ovog vikenda održati druga nedelja regionalnog turnira "Adria Tour", koji je on i osmislio.

Poslije uspješnih dana u Beogradu, Nole je doputovao u Zadar, grad u kojem je rođen Luka Modrić, najveći hrvatski fudbaler.

Iako često ističe da ga podržava i da navija za njega i u klubu i u reprezentaciji, Novak zapravo nije znao da je vezista Reala iz tog grada.

"Nisam znao da je Zadar rodni grad Luke Modrića, tako da ću ga nazvati da mi da neku preporuku gdje da odem, šta da radim, koga da upoznam... Nadam se da ću imati priliku i da jednom s njim boravim u njegovom gradu", rekao je najbolji teniser svijeta u intervjuu za Nova TV.

Možda će vas zanimati

 Đoković je rekao da u posljednje vrijeme nije bio u kontaktu sa sjajnim fudbalerom.

"Pa nismo se čuli već neko vrijeme. Čuli smo se početkom godine i pričali o nekim događajima koje bi mogli napraviti zajedno, kako u regiji tako i u svijetu. Naravno, Luku podržavam i pratim. On je jedan od najboljih fudbalera na svijetu. Izuzetno dobar momak, porodični čovjek. Mađioničar s loptom".

Na pitanje da li je Luka uz Novaka napravio najveću karijeru od sportista sa ovih prostora, Đoković je rekao da će obojica tek "u penziji" moći da naprave realan osvrt.

Izvor: MN PRESS

"Sigurno da je jedan od najvećih u istoriji s ovih prostora. Apsolutno. Osvojiti Zlatnu loptu u konkurenciji Mesija i Ronalda i ostalih igrača u ovoj eri je nešto tako veliko što ćemo shvatiti tek nakon što završi karijeru. To su rezultati koji su vječni. To što je učinio s hrvatskom reprezentacijom, kako se odnosi prema nacionalnom dresu, zakucana pozicija u Real Madridu, najvećem klubu svijeta. To su stvari koje... Kada gledam njegove i svoje uspjehe, kao direktnog učesnika i još uvijek aktivnog, još ne možemo shvatiti veličinu toga. Stalno se nešto događa, život ide dalje i nekako nemaš vremena da se osvrneš i sagledaš stvari objektivno i vidiš što si napravio. Vjerovatno kada budemo imali vremena sješćemo na piće uz obalu i osvrnućemo se na sve to. Postigao je fenomenalan uspjeh i želim mu sve najbolje".

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC