• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvati, čujete li? Ivaniševićeve velike reči za Đokovića

Autor Mirjana Šegan

Trener najboljeg tenisera sveta poslao jasnu poruku svojima o veličini i značaju Adria toura

 Hrvati, čujete li? Ivaniševićeve velike reči za Đokovića Izvor: Guliver/Getty images/Clive Brunskill

Novak Đoković ovog vikenda zajedno sa zvezdama svetskog tenisa Aleksanderom Zverevim i Grigorom Dimitrovim, kao i domaćim igračima Marinom Čilićem i Bornom Ćorićem organizuje u Zadru drugi humanitarni turnir u okviru Adria Toura.

Goran Ivanišević, trener najboljeg igrača sveta, poručio je Hrvatima da treba mnogo da cene to što je srpski as u vreme suspenzije sezone odlučio da priredi takvu feštu u njihovoj državi.

Možda će vas zanimati


"Jesu li Hrvatska i hrvatski turizam svesni koliko Novak Đoković radi za njih? To je pravo pitanje, to ćemo videti kad se ovaj turnir završi. Zahvaljujem njemu i celoj njegovoj porodici što su nam pomogli da ovo organizujemo", rekao je za "Sportklub" Ivanišević.

Bivši osvajač Vimbldona nakon egzibicije na otvaranju turnira u petak uveče, u kojem su Olga Danilović i Novak Đoković pobedili Anju Kohjuh i Bornu Ćorića rezultatom 6:5, naveo je da su u Zadru bili pod pritiskom.

"Ovo je stadion za devet hiljada ljudi, tu smo osvojili Dejvis kup. Ovo su svetski teniseri, i moramo im obezbediti uslove za najbolje od najboljih, jer ipak je tu i svetski broj jedan. Bili smo malo i pod pritiskom jer je teren u Beogradu bio sjajan, kao staklo", dodao je Ivanišević.

U Zadru će nastupati osam tenisera podeljenih u dve grupe.

U jednoj su Novak Đoković, Hrvat Borna Ćorić, Bugarin Grigor Dimitrov i srpski teniser Peđa Krstin, a u drugoj Aleksandar Zverev iz Nemačke, hrvatski teniser Marin Čilić, Rus Andrej Rubljov i Danilo Petrović iz Srbije, pobednik juče završenog pozivnog turnira Hrvatskog teniskog saveza.

Svi mečevi igraće se na dva osvojena seta u skraćenom formatu do četiri osvojena gema, bez pravila prednosti i s taj-brejkom pri rezultatu 3:3.

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Sale

A sta tek treba Banjaluka reci. Najveci dogadjaj poslije rata i sve treba uciniti da ode savrsena slika iz grada u svijet. Samo Boze zdravlja, i da se ova ekspedicija Adria toura ne zarazi do tad a pogotovo ne tad

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC