• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stižu i potvrde negativnih: Zverev, Rubljev, Čilić...

Njemački, ruski i hrvatski teniser objavili da su negativni na korona virus poslije testiranja u Zadru.

 Aleksander Zverev Andrej Rubljev Marin Čilić negativni na korona virus Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Objava da je bugarski teniser Grigor Dimitrov pozitivan i otkazivanje finala Adrija tura u Zadru u kojem su trebali da igraju Andrej Rubljev i Novak Đoković izazvalo je ogromnu pažnju širom regiona pa i sire.

Nakon saznanja da je Dimitrov pozitivan većina tenisera i članova njihovih timova sinoć kasno testirana ja u Zadru, nakon čega je stigla potvrda da je pozitivan i hrvatski teniser Borna Ćorić, te kondicioni trener Novaka Đokovića Marko Paniki i trener Grigora Dimitrova Kristijan Groh.

Možda će vas zanimati

Sinoć kasno testirane su 22 osobe, od čega je troje bilo pozitivno, a jutros još 13 osoba, dok je 50 osoba stavljeno u samoizolaciju, saopštio je hrvatski Nacionalni štab civilne zaštite.

Novak Đoković stigao je u Beograd i odmah se testirao, a testirana je i cijela njegova porodica, kao i njegov tim, a kako je rečeno, rezultati će biti naknadno saopšteni.

U međuvremenu, stižu i dobre vijesti. Nekolicina tenisera koji su testirani saopštili su da su dobili rezultate i da nisu zaraženi.

Ruski teniser Andrej Rubljev, koji je trebao da igra finale protiv Đokovića objavio je na tviteru da je negativan na Covid-19, da se dobro osjeća i da će narednih 14 dana provesti u izolaciji.

Sličnu poruku objavio je i Aleksander Zverev i izvinio se svima koje je eventualno zložio riziku svojim učešćem na turniru.

“Zbog predostrožnosti moj tim i ja ćemo se ubuduće redovno testirati. Svima koji su pozitivni želim brz oporavak”, napisao je Zverev.

Na turniru Adrija tur učestvovao je i Marin Čilić, koji je takođe negativan.

Nakon pojave korona virusa na Adrija turu u samoizolaciji su i košarkaši Zadra koji su prije dva dana odigrali revijalni meč protiv Novaka Đokovića i ostalih tenisera.

“KK Zadar je nakon potvrđenog pozitivnog COVID-19 slučaja bugarskog tenisera poduzeo sve potrebne mjere te je u konstantnoj komunikaciji s nadležnim tijelima i službama kako bi, iz mjera predostrožnosti novonastaloj situaciji pristupili maksimalno ozbiljno i odgovorno”, naveo je klub na svojoj Facebook stranici.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC