• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović obožava da pobedi Partizan, a Savo SVAKOGA protivnika!

Autor Vladimir Sukdolak

"Obožavam da pobedim svakog protivnika, zato se bavim sportom. Pogotovo ako pobeđujete veliki klub, a u ovom slučaju su oba kluba velika", rekao je trener Partizana Savo Milošević pred finale Kupa u Nišu.

 Savo Milošević pred finale kupa Obožavam da pobijedim svakoga Izvor: MN PRESS

Savo Milošević će u sredu imati priliku da osvoji drugi trofej u trenerskoj karijeri – isti koji je prigrlio prošle sezone kada je u finalu nacionalnog Kupa pobedio Crvenu zvezdu.

Partizan će se za peti uzastopni naslov pobednika Kupa sastati na niškom "Čairu" protiv Vojvodine. Šef stručnog štaba "parnog valjka" smatra da u takvim utakmicama nema favorita i da njih odlučuju nijanse.

Možda će vas zanimati


Njegov kolega Nenad Lalatović je posle utakmice na "Karađorđu" prošlog petka, kada je Vojvodina bila bolja od Partizana 1:0, izjavio da "obožava da pobeđuje crno-bele".

Milošević, s druge stranene pravi razliku među rivalima...

"Obožavam da pobedim svakog protivnika, zato se bavim sportom. Pogotovo ako pobeđujete veliki klub, a u ovom slučaju su oba kluba velika", rekao je strateg "parnog valjka".

Predstavnik Partizana na konferenciji za medije pred finale bio je i Bojan Ostojić. Najavljen je kao kapiten Beograđana u predstojećem meču, što bi indirektno značilo da mrežu Partizana neće čuvati Vladimir Stojković.

"Mi sastav još uvek nismo odlučili, a vi ste već odredili kapitena", kao i uvek ostao je tajnovit Milošević na priču o sastavu, napomenuvši da je kadrovska situacija dobra i da zbog povreda neće igrati Lutovac i Lakčević, a da su svi ostali u kombinaciji.

Milošević je izbegao da prognozira finale.

"Neću reći ništa novo ako kažem da je finale jedna utakmica i da u finalu bilo gde u svetu nema favorita. Možda na papiru bude blagih favorita, ali kada počne utakmica onda sve pada u vodu. Ovo ne govorim zbog toga što se plašim uloge favorita i što ne verujem u svoj tim. Videli smo prošlog vikenda da su u pitanju izjednačeni timovi", istakao je i dodao:

"Uvek sam bio očajan prognozer, ne bih se usudio da se bavim time. Može da se desi da jedan detalj promeni tok utakmice. Ne bavim se prognozama, jedino o čemu razmišljam je da se što bolje spremimo i maksimalno uđemo u meč".

Trener Partizana ne razmišlja mnogo o eventualnim taktičkim iznenađenjima, jer, kako kaže, suviše se dobro poznaju Lalatović i on.

"Nema mnogo tajni kada su u pitanju ove dve ekipe. Poznajem kolegu mnogo dugo, znam kako razmišlja i mislim da ni on mene, a ni ja njega ne mogu da iznenadim. Pokušaćemo da iskoristim neke mane Vojvodine".

Partizan je ove sezone važne i "velike" utakmice igrao odlično.

"Ne opušta me ta činjenica. Nemam prostora niti možemo sebi da dozvolimo taj luksuz. Imamo u vidu tu činjenicu i trudićemo se da ponovimo igru", rekao je Savo Milošević.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC