• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savo Milošević o koroni: Kad je do sada nisam dobio...

Autor mondo.rs

Pred finale Kupa Srbije, Partizan - Vojvodina u Nišu, trener crno-bijelih upitan i o korona virusu i o tome što je zaraza "ušla" u Crvenu zvezdu.

 Savo Milošević o korona virusu Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Neodgovorno ponašanje Fudbalskog saveza Srbije i Crvene zvezde dovelo je do toga da je i korona virus zaprijetila srpskom fudbalu. Petorica fudbalera Zvezde pozitivna su na virus, a crveno-bijeli su bili protivnici Partizana u polufinalu Kupa Srbije.

Korona virus je bila i jedna od tema konferencije za novinare uoči finala Kupa Srbije Partizan - Vojvodina.

"Već sam se testirao dva puta, ako je neko do sada mogao da dobije koronu to sam ja, ako je nisam dobio do sada, vjerujem da je neću ni dobiti", odgovorio je Milošević na pitanje na konferenciji za medije pred finale Kupa Srbije protiv Vojvodine u Nišu u srijedu.

Milošević je bio i u kontaktu sa pojedinim teniserima koji su bili u Beogradu na turniru Adrija tur, u organizaciji porodice Đoković. Igrao je fudbal sa Novakom Đokovićem i njegovom braćom, Gregorom Dimitrovom...

Upravo je Dimitrov potvrdio da ima koronu.

Fudbaleri i članovi stručnog štaba Partizana su se već dva puta testirali na korona virus i oba puta su nalazi bili negativni. Ali, to je bilo prije derbija sa Zvezdom.

Na pitanje da li smatra da ekipa ponovo treba da se testira poslije meča sa Zvezdom, Milošević je odgovorio: "Kao ekipa smo vjerovatno jedina u ligi koja se dosad dva puta testirala, nemamo naznake u ekipi da bi trebalo opet, da bi imalo simptoma i znakova da bismo se odlučili da i treći put testiramno ekipu. Ne vidimo razlog zašto bismo se ponovo testirali".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC