• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOMBA iz Istanbula: Partizanov štoperski tandem za bedem Galatasaraja!

Autori Dušan Ninković Autori Kurir.rs

Da li ćemo dva talentovana štopera gledati u istom timu?

 Strahinja Pavlović Svetozar Marković meta Galatasaraj Izvor: MN PRESS

Po pisanju ''Kurira'', turski velikan je zainteresovan da pojačava odbranu. A na spisku želja Fatiha Terima, dvojica igrača koji su u karijeri nosili dres Partizana.

Jedan je, zapravo, još uvijek tu, kao pozajmljeni igrač Monaka. Drugi je prodan u Olimpijakos, ali se tamo nije najbolje snašao.

Možda će vas zanimati

Naravno, radi se o Strahinji Pavloviću i Svetozaru Markoviću, koji su po pisanju beogradskog dnevnog lista mete legendarnog turskog trenera.

Beogradski list se poziva na pisanje ''Sporksa'', koji tvrdi da će obojica štopera poniklih u omlaidnskoj školi Partizana biti mete, a da će se turski velikan zadovoljiti i jednim od dvojice igrača. Primarno je, naravno, ubijediti Strahinju Pavlovića da se preseli na Bosfor.

Mladi fudbaler je ove sezone bio impresivan u crno-bijelom dresu, ali on više nije igrač Partizana. Prodan je još prethodne zime, pa bi Galatasaraj morao da sjedne za pregovarački sto sa Monakom.

Imaju šta da ponude. Pravo mjesto za razvitak karijere, ligu jaču od srpske, a slabiju od francuske i iskorak, priliku da se Pavlović ''kali'' u nešto jačoj konkurenciji. Naravno, protiv jačih rivala, jer bi morao da čuva daleko zvučnija imena svjetskog fudbala.

Ukoliko ne uspiju u svojoj prvobitnoj namjeri, Turci će biti zadovoljni ''utešnom'' nagradom. To bi bio Svetozar Marković, fudbaler Olimpijakosa koji se trenutno razvija na pozajmici u AEL-u iz Larise.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC