• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uhapšena nekad poznata atletičarka - zbog prostitucije!

Autor Mladen Šolak

Nedeljama je iza rešetaka.

 Uhapšena Svetlana Gnezdilov nekad poznata atletičarka - zbog prostitucije! Izvor: ALEXANDER HASSENSTEIN/BONGARTS, Guliver/Getty Images

Nekad vrhunska izraelska sportistkinja, Svetlana Gnezdilov, nacionalna rekorderka u heptatlonu, privedena je zbog organizovana trgovine ljudima i uvođenja osoba u prostituciju.

Ukrajinka koja je predstavljala Izrael na tri svetska prvenstva optužena je da je vodila mrežu bordela "zaklonjenu" pod uslugama "masaže".

Možda će vas zanimati

Gnezdilova (51) je navodno angažovala ljude na sajtovima na ruskom jeziku, a mamila je zainteresovane oglasima za svoj salon za masažu.

Devojke koje bi angažovala ulazile su u Izrael kao turistkinje, a onda su bile uvedene u navodnu mrežu prostituisanja, objavio je portal "Russia today".

Gnezdilova i njen suprug lišeni su slobode pre tri nedelje, zajedno sa još šestoro osumnjičenih. Svi su uhapšeni u raciji izraelske policije, a imena su objavljena tek ove sedmice.

Izvor: ALEXANDER HASSENSTEIN/BONGARTS, Guliver/Getty

Optužena je porekla sve što joj se stavlja na teret, a njen advokat Orit Hajon naglasio je da se ona zaista bavila masažom kao primarnim zanimanjem, bez seksualnog ili kriminalnog upliva u taj biznis.

"Pričamo samo o masažama. Moj klijent poriče da je uveo bilo koga u prostituciju. Govorimo o uglednoj ženi, sportistkinji, osvajačici medalja, bez kriminalnog dosijea. Tretirana je kao kriminalac. Govorila je da joj nije dobro, a to nije ni razmatramo. Verujemo da je njeno zadržavanje u period od 23 dana nepotrebno", rekao je on.

Gnezdilova je optužena i za utaju poreza i za druge novčane zloupotrebe.

Nekad čuvena atletičarka preselila se u Izrael 1996. godine sa svojim suprugom i učestvovala je na najvećim takmičenjima pod zastavom te zemlje.

Pročitajte i ovo


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC