• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UDAR iz Švajcarske na Novaka i familiju: Đokovići protiv CIJELOG svijeta!

Autor Milutin Vujičić

Saga o porodici Đoković dobila je nastavak i u najpopularnijem švajcarskom tabloidu "Bliku", a sve zbog korona virusa...

 Švajcarski list Blik - Đokovići protiv cijelog svijeta Izvor: Blick/Screenshot

Više od nedelju dana Novak Đoković trpi kritike zbog organizovanja humanitarnog turnira "Adrija tur", koji je održan pred publikom u Beogradu i Zadru, a nakon kog je kod nekoliko tenisera, između ostalih i kod Noleta, pokazano prisustvo COVID-19.

Pridike na račun Đokovića uglavnom dolaze iz zapadnih medija, ne libe se ni kolege poput Nika Kirjosa da "opljunu" po Srbinu, imali smo i nekoliko komentara sa domaće scene koji su bili protiv Novaka, a novi slučaj stiže iz Švajcarske. Nije u pitanju Rodžer Federer, kao ni Stan Vavrinka, nego najtiražniji tamošnji tabloid "Blik" koji se često bavi Đokovićem...

Možda će vas zanimati

 U poslednjem tekstu koji je naslovljen "Đokovići izazvali bes teniskog sveta" ističu kako se čitava porodica brani od napada sa svih strana, navodeći da su ostali krivi.

"I ponovo su svi zajedno. Đokovići protiv ostatka svijeta. Bez obzira šta se dešava... Svjetski broj jedan izazvao je bijes teniskog svijeta zbog bezobzirnog načina organizovanja Adrija tura. Đoković i mnogi drugi su zaraženi korona virusom, kritike stižu iz svih dijelova svijeta, ali je Đokovićeva porodica je kao jedna iza Novaka", ističu iz "Blika" poručujući time da u familiji vlada zajedništvo.

Švajcarci podsjećaju na izjave majke Dijane i oca Srđana, koji su okrivili Dimitrova za dešavanja na Adrija turu, pa poručuju da su oni oduvijek bili uz Novaka i pomogli mu da bude gdje je danas.

"Srđan i Dijana su rano shvatili da je Novak njihov izlaz iz siromaštva. Nisu imali ništa sa tenisom, ali kada je Jelena Genčić počela da trenira Novaka sa samo šest godina - svi su postali entuzijastični zbog njegovog talenta. Srđan je pozajmljivao i novac od ilegalnih bandi, pozajmice su visile iznad njihovih glava kao mač Damoklu, živjeli su u strahu da neće imati novca da vrate novac i to je bio rizik. Ipak, Novak je uspio...", stoji u tekstu iz "Blika".

Izvor: Guliver/Getty images/Matt King, Matt King/Getty Images AsiaPac

Švajcarski list podsjeća da je dobro poznato da su Đokovići "protiv cijelog svijeta", posebno protiv Federer, a da je otac Srđan imao više izjava u kojima je potkačio najtrofejnijeg tenisera svih vremena.

U posljednjoj je poručio Federeru da "ide u penziju", "odgaja djecu" i "bavi se skijanjem", što se čulo i do Švajcarske, a navode da je Srđan ljut na Rodžera samo zato što je popularniji od njegovog sina, pa je posebno iznerviran kada je publika protiv njega.

Podsjeća se da su braća Marko (28) i Đorđe (24) takođe "trpili" zbog Novakovih uspjeha, nisu uspjeli da izdrže pritisak, ali da su pokazali lojalnost Noletu i pomažu mu da bude gdje je danas.

Iz porodice Đoković izdvajaju još i suprugu Jelenu, s kojom je zajedno već deceniju i po, a podsjeća se da je ona i na čelu humanitarne fondacije, dok je posljednjih mjeseci izazvala pažnju teorijama zavjere o korona virusu i 5G mreži na Instagramu.

"Kao i Novak, koji je prije debakla sa korona virusom na Adrija turu, kazao da se zagađena voda može pretvoriti u pijaću samo snagom uma. Takođe, Novak brani svoj brak sa Jelenom od spekulacija o razvodu, dok je takođe i protiv US Opena i vakcinacije", zaključuju priču o "porodici Đoković" u švajcarskom listu "Blik" i za kraj poručuju:

"Đokovići su stvarno protiv ostatka svijeta".

Anketa

Da li je Novak zaslužio ovoliko kritika?

  • Ne, ništa nije kriv

    56.2% (68)

  • Ne, snosi krivicu, ali nije zaslužio toliko kritika

    38.02% (46)

  • Da, sve po zasluzi

    5.78% (7)

Da li je Novak zaslužio ovoliko kritika?

Rezultati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Darko

Srbin je kriv sto je ziv a kamoli kad nesto uradi ali to budi neki inat u nama ,pa smo onda jos jaci.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC