• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Novače, biti predsjednik, znači biti odgovoran"

Autor Mirjana Šegan

Kritike na račun Đokovića svakodnevnu pristižu

 Jirgen Melcer kritikovao Novaka Đokovića Izvor: MN PRESS

Adria Tour, humanitarni turnir u organizaciji Novaka Đokovića, prekinut je prije deset dana, ali se o njemu i dalje priča i komentariše.

Ideja koju je pokrenuo najbolji teniser svijeta o igranju mečeva u regionu u doba korona virusa, ipak, se nije pokazala kao sjajna.

Nakon turnira u Beogradu, onaj u Zadru prekinut je pred finale, zbog toga što je došlo do zaraze igrača. Najprije je Grigior Dimitrov obavijestio javnost da je pozitivan, a onda su korona virus dobili i Viktor Troicki, Borna Ćorić, pa i sam Novak Đoković, koji se u međuvremenu i izliječio.

Možda će vas zanimati

 Austrijski teniser Jirgen Melcer dotakao se odgovornosti Novaka Đokovića, kao predsjednika Savjeta ATP igrača, budući da je nekolicina tenisera zatražila njegovu smjenu poslije Adria Toura.

On je rekao da tenisu pred nastavak sezone, koji je zakazan 14. avgusta, nije bilo potrebno da se neki igrači izlože zarazi, jer će to vjerovatno značiti uvođenje daleko strožijih mjera i provjera.

"Da li nam je učinio uslugu? Naravno da nije. Mislim da ne morate biti mnogo pametni kako biste konstatovali da to nije bilo dobro za tenis. Ali, sada to zna", naveo je Melcer.

Osvrnuo se i na to što je Đoković propustio nekoliko video sastanaka igrača, zbog čega su ga takođe kritikovali.

"Nije bio prisutan na svim sastancima, o čemu se mnogo polemisalo, ali to ne znači da ne prati šta se događa. Jasno je da ponekad imate i druge obaveze i ne možete da učestvujete, ali mislim da je on u stalnom kontaktu sa Rosom Hačinsom, momkom koji je odgovoarn za nas, i da je sve vrijeme u toku šta se tačno događa".

Napominje da kao predsjednik Savjeta ATP igrača Đoković vrlo dobro zna da to povlači odgovornost.

"Kada se prijavite za to mjesto, znate šta to znači. To povlači veliku odgovornost, uključujući i to da prisustvujete svim sastancima jer je cilj da činite najbolje za tenisere. Posebno kada ste i prvi reket svijeta, pa je vaš glas možda najvažniji, ima veću težinu nego ostali", napomenuo je austrijski teniser Jirgen Melcer.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC