• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Repetiran pištolj u leđa reprezentativca Srbije: Sekund kao večnost

Autor Vladimir Sukdolak

Srpski teniser Dušan Lajović, u emisiji "Wish&Go", ispričao je jednu anegdotu iz Italije. Nije bilo prijatno… jednog izuzetno neprijatnog događaja koji je doživeo u Italiji.

 Dusan-Lajovic-pistolj-ledja-uperen Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Bila je to duga, duga noć za Dušana Lajovića...

Nikad je neće zaboraviti, ali je sada priča sa osmehom na licu.

Možda će vas zanimati

Srpski teniser nastupao je na čelendžer u blizini Milana i tom prilikom doživeo neprijatnost koju će pamtiti do kraja života, a nju je preneo "Kurir".

"U petak veče nije bilo letova iz Milana i nije postojao način da avionom stignem u Beograd, pa smo odlučili da uzmem rentakar, stignemo u Beograd i onda nastavim put za Ameriku. Čekao me je let Beograd - Njujork i onda sam posle toga išao u Atlantu na turnir", počeo je priču Lajović.

Međutim tad počinju problemi.

"Dođemo do rentakara u Bijeli, sve je zatvoreno. Ništa ne radi uveče. Uzmemo taksi da nas odveze do Milana kako bismo tamo na aerodromu iznajmili auto. Vreme radnje, deset uveče. U rentakaru u Milanu nam kažu da auto ne može da se vrati u drugoj zemlji, Hrvatskoj, Sloveniji, a kamoli u Srbiji, tako da, jedino što smo mogli je da vratimo u Trst", nastavlja priču Lajović.

"Uzmemo auto, krenem u deset, stižemo i tri ujutru u Trst, aerodrom zaključan, a onaj boks gde se ostavljaju ključevi od auta je u aerodromu".

Tu postaje dramatično...

"Moji roditelji su bili u Istri kod prijatelja, pa je otac došao do Trsta kolima da nas on vozi do Beograda, tako da smo imali prevoz, ali trebalo je vratiti ključ. I sad u tri ujutru ja kucam, kucam, tražim gde da ubacim ključ i budi se obezbeđenje, neki Italijan koji mi kaže: "Zatvoreno". Ja u šortsu i majici odgovaram: "Molim vas, samo da ostavim ovo!".

U tom momentu nastaje panika.

"Italijan se uspaničio, vadi pištolj i repetira u mene. I sada, ja držim ključ u rukama, ruke podignute, ne znam šta da radim, da ne napravim neki nagli pokret da me ne upuca. Pokazujem na ključeve i govorim: 'Rentakar!' Otvori on vrata i do tog boksa za ključeve ima jedno 40 metara. Ja hodam, a on ide iza mene i drži repetiran pištolj. Hodam 40 metara ne znam šta me je snašlo. Ostavljam ključeve tu i krećem u pola četiri ujutru za Beograd", ispričao je anegdotu Lajović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC