• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rastanak: Legenda Partizana više nije trener Crvene zvezde

Autor Nebojša Marković

Sve je riješeno na prijateljski način.

 VK-Crvena-zvezda-Igor-Milanovic-nije-trener-prekid-saradnje-Aleksandar-Filipovic-novi-trener Izvor: MN PRESS

Promjene u Vaterpolo klubu Crvena zvezda.

Nekadašnji šampion Evrope ostao je bez trenera i legendarnog vaterpoliste Igora Milanovića.

Ono što se pominjalo kao mogućnost u prethodnom periodu sada je i zvanično potvrđeno, a legendarni Milanović kaže da su se stvari u klubu promijenile i da je ovo bio logičan slijed događaja.

"Prijateljski smo se razišli, nije bilo nikakve drame. Nije ni bilo potrebe. U klubu su mi rekli da moraju da smanje budžet, da će sve biti drugačije od onoga što smo predviđali. Razumio sam ih, nema tu šta mnogo da se doda", rekao je Igor Milanović, a prenosi "Sportski žurnal".

Milanović, koji je sa rivalom Partizanom 2011. godine kao trener postao prvak Evrope, prošle godine je preuzeo crveno-bijele ne bi li napao domaće trofeje, a u Regionalnoj ligi njegova ekipa je bila najbolja od svih srpskih klubova, na petom mjestu. Ipak, u Kupu Srbije je Zvezda stigla do polufinala, dok Superliga zbog pandemije korona virusa nije ni počela.

Predsjednik VK Crvena zvezda Igor Milojević takođe nije imao nikakvih zamjerki na način kako su se dvije strane razišle.

"Ako može da se kaže da je neki rastanak sa trenerom protekao u korektnom, prijateljskom tonu onda je to ovaj sa Milanovićem. Objasnili smo kakva je situacija, Igor je ranije kao igrač zadužio Zvezdu, sada i kao trener je dao pečat. Želimo mu zaista puno sreće u svim narednim akcijama, konačno riječ je o jednom od najboljih igrača svih vremena i dvostrukog osvajača Lige šampiona. Zadovoljni smo što je bio u našem klubu."

Novi trener Zvezde će ponovo biti Aleksandar Filipović, koji je na toj poziciji bio kao saradnik Aleksandra Nikolića, a potom i poslije ostavke Dejana Savića.

"Dugo sam u klubu, znam situaciju. Ranije sam da tako kažem ulazio na pola sezone, sada sam prvi put od početka. Rano je još za izjave mada znam šta mogu da očekujem i jedino mogu da obećam da ću se truditi da radim najbolje što mogu", rekao je Filipović.

(MONDO/Sportski žurnal)

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC