• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak ide u Njujork po titulu, a evo ko je odustao od US Opena!

Autor Dušan Ninković

Srpski teniser će imati priliku da stigne do 18. trofeja, a na putu mu neće biti neki od najboljih na svetu.

 Ko je odustao od nastupa na US Openu Izvor: Getty Images/Ian Gavan, Ian Gavan/Getty Images Europe

Biće ovo lepa prilika da se Novak Đoković dočepa još jednog trofeja u Njujorku.

Najbolji srpski, ali i svetski teniser će imati ''očišćen'' put do titule na US openu, pošto su od učešća na ovom turniru odustali neki od najboljih igrača sveta.

Možda će vas zanimati

Lista još uvek nije potvrđena i sigurno će biti novih otkazivanja, ali Đoković već sada može da pravi planove o završnici, sticajem okolnosti, drugog Gren slema sezone!

Od ranije je poznato da u Njujorku neće biti dvojice njegovih najvećih rivala.

Rodžer Federer je odlučio da pauzu iskoristi kako bi sanirao povredu i tako zdrav i spreman dočekao 2021. godinu, gde će mu Olimpijske igre biti najbitniji događaj.

Pored njega, na turniru u SAD nećemo gledati ni Rafaela Nadala. Prošlogodišnji šampion neće braniti titulu jer je već doneo odluku da se povuče sa turnira.

Iako su jedna od najvećih sila u svetu tenisa, na ovogodišnjem US Openu će značajno oslabljena biti Francuska. Čak četvorica njihovih igrača su već rekla da neće gostovati u Njujorku, pa tako na terenima nećemo gledati Pjer-Ig Erbera, Gaela Monfisa, Lukasa Puija i Žo-Vilfrida Congu.

Zbog teške situacije u celom svetu, a prethodnih meseci posebno u Americi, odluku da ne nastupe na ovom turniru su doneli i Sten Vavrinka, Fabio Fonjini, Nikolas Jari, Aleksej Popirin i on!

Pretpostavljate, reč je o Niku Kirjosu. Već je nekoliko puta istakao kako mu ne pada na pamet da učestvuje i kako su ljudi koji odu na turnir ''sebični''. On će mečeve gledati od kuće.

Jubilarno 140. izdanje US Opena bi trebalo da se održi između 31. avgusta i 13. septembra, a sada više nema dileme ko je prvi favorti za trofej u Njujorku. Pretpostavlja se da će mu najveća konkurencija biti ''mlađa garda'', odnosno Dominik Tim, Saša Zverev, Danil Medvedev, Stefanos Cicipas, a možda čak i Endi Marej, pošto se Škot priprema za učešće!

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC