• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad ovako igra, Novak je nezaustavljiv: Štruf je bio "predjelo", četiri pobjede do trofeja US Opena!

Autor Milutin Vujičić

"Ne osjećam nikakav zamor, ni fizički ni psihički, naprotiv, osjećam se svježe, motivisano i inspirisano da igram najbolje što mogu, pogotovo u drugoj nedjelji jer će to biti potrebno za titulu", rekao je Đoković.

 Novak-Djokovic-u-osmini-finala-US-Open-pobijedio-Jan-Lenard-Struf-3-0 Izvor: Tanjug/AP Photo/Frank Franklin II

Prva tri koraka na US Openu su uspješno preskočena!

Novak Đoković bez ikakvih problema prošao je u osminu finala pošto je za sat vremena i 45 minuta lako pobijedio Jan-Lenarda Štrufa u tri seta (6:3, 6:3, 6:1). 

Možda će vas zanimati

Nijemac nije bio dovoljno ozbiljan izazov za "zahuktalog" Novaka koji je bez poraza u kalendarskoj 2020. godini, a koji sada pred sobom ima još samo četiri rivala prije nego što podigne 18. grend slem u karijeri, na šta je u ovom trenutku potpuno fokusiran.

Padova u igri gotovo da nije bilo, osvojio je sve gemove na svoj servis, a doziravši snagu protiv Štrufa obezbijedio je sebi laku pobjedu bez veće drame.

"Osjećam se dobro, odgovara mi dan pauze između mečeva. Još više samopouzdanja imam zbog titule prošle nedjelje, to mi je dalo dodatni polet. Trudim se da budem efikasan na terenu, da ne trošim bespotrebno energiju i da ne ostajem duže nego što treba. Imam dosta mečeva u nogama, a s druge strane je bila pauza od šest mjeseci, imao sam vremena i da se odmorim i da se pripremim".

Izvor: Tanjug/AP Photo/Frank Franklin II

"Ne osjećam nikakav zamor, ni fizički ni psihički, naprotiv, osjećam se svježe, motivisano i inspirisano da igram najbolje što mogu, pogotovo u drugoj nedjelji jer će to biti potrebno za titulu", zaključio je srpski teniser.

U narednom kolu čeka ga ozbiljniji izazov, u pitanju je Pablo Karenjo-Busta (20. nosilac na US Openu) koji je takođe bez većih problema pobijedio u svom meču trećeg kola, protiv Berankisa u tri seta, a njihov duel očekuje se u noći između nedelje na ponedjeljak.

Interesantno je da se Đoković poslije pobjede vratio na tribine odakle je uz obrok ispratio duel Šapovalova i Frica, koji je Rus dobio u pet setova, a upravo on je njegov moguć rival u četvrtfnalu.

Prije toga će morati da pobijedi Davida Gofana, a dobra vijest je da je Stefanos Cicipas "sklonjen" iz njegovog dijela kostura. Za to se pobrinuo hrvatski teniser Borna Ćorić koji ga je pobijedio tako što je spasio šest meč lopti, pa imao snage za preokret.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC