• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ne mogu da obećam da mi se to neće ponoviti: Novak o noći koju nikada neće zaboraviti, ali i o Lauri!

Autor Milutin Vujičić

Prvi put je razgovarao s novinarima od incidenta...

 Ne mogu da obećam da mi se to neće ponoviti: Novak o noći koju nikada neće zaboraviti, ali i o Lauri Izvor: YouTube/Screenshot, Al Bello / Staff / Guliver / Getty Images

Prošlo je više od nedelju dana od kada je Novak Đoković diskvalifikovan sa US Opena jer je lopticom pogodio linijskog sudiju Lauru Klark, a očekivano to je bila i glavna tema njegovog razgovora s novinarima pred početak Mastersa u Rimu.

"Pravila su jasna. Prihvatio sam odluku i nastavio dalje. Tako je kako je", probao je što manje zabrinuto da zvuči Novak Đoković tokom video-poziva.

Možda će vas zanimati

"Ne mogu da vam obećam ili garantujem da nikada više neću uraditi nešto slično ovome u životu. Naravno, daću sve od sebe, ali sve je moguće u životu", zaključio je srpski teniser uz poruku da je to moglo da mu se desi i ranije u karijeri.

Imao je "izlive besa", znamo koliko je reketa razlupao, bio je već blizu i da pogodi sudiju, a jednog trenutka je moralo da se desi.

"Moglo je da se desi meni, ali i mnogim drugim mečevima. Prihvatio sam to i nastavio dalje. Proverio sam kako je Laura posle meča i ona je u redu. Nijedno od nas nije imalo mnogo sreće. Razočaran sam jer sam se osećao dobro, bio pun samopouzdanja. Ali...", zastao je Đoković i posle pauze dodao:

"Ako tako udariš lopticu - postoji šansa da udariš nekoga. Morao sam da nastavim dalje, ali mislim da je to jedna od grešaka koju nikada neću zaboraviti".

Sada se svi pitaju kako će reagovati u Rimu pošto je veliki pritisak na njemu...

"Mislim da nema nekog većeg problema. Dobro je što odmah igram jer će mi to pomoći da zaboravim na te stvari", zaključio je Đoković. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC