• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zaboravite Nadala i Đokovića, imamo novog vladara: Bivši finalista Rolan Garosa veruje u promenu na teniskom vrhu!

Autor Nikola Lalović

Nekadašnji svetski broj 2 Aleks Koreča veruje da ni Novak ni Rafa nisu favoriti na ovogodišnjem Rolan Garosu.

 Zaboravite Nadala i Đokovića, imamo novog vladara: Dominik Tim Izvor: Guliver/Getty images/(Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Koreča je dva puta igrao finale Rolan Garosa i vrlo je dobro upoznat sa prilikama u Parizu. On je godinama stručni konsultant na raznim televizijama, a sada je u razgovoru za Eurosport istakao da vidi novog favorita. 

To nije niko iz velike trojke, već pobednik nedavno održanog US Opena Dominik Tim. Austrijanac je prošle godine stigao do finala, pobedivši Novaka u polufinalu. Ipak, Nadal je bio prejak za njega.

Možda će vas zanimati

 "Dominik izgleda neverovatno. Gotovo je nemoguće ugroziti njegovu igru. I ima najteži žreb od favorita za sada i to ubedljivo najteži. Platio bih milione da imam Dominikov forhend jer je nestvarno kako pokriva teren. Bekhend mu je takođe sjajan i jedan je od najboljih kratkih na svetu, posebno jednoručni", rekao je Koreča

On je istakao da je oduševljen igrom Tima, a naglasio je da smatra da samo Nadal može da parira 27-godišnjem Austrijancu na šljaci. 

"Forhendom diktira toliko toga, daje visinu loptici, a sa strane bekhenda, nekada je igrao mnogo ravnije, a sada daje udarcima mnogo više spina. Kik servis je nerealan sa skoro 200 kilometara na sat, to ne strašno. Oduševljen sam. Po mom mišljenju, jasan je favorit za osvajanje turnira. Čak i ispred Nadala i Đokovića. Ima još posla, Rafa se možda digne do tog nivoa, ali u ovim uslovima mislim da je Dominik težak da se pobedi", kaže Koreča.

Koreča izgleda nije pažljivo ispratio turnir u Rimu gde je Novak Đoković pokazao da je i na šljaci fenomenalan. Rolan Garos ulazi u završnu fazu, pa ostaje da se vidi ko će izaći kao šampion Pariza.  

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC