• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo odgovara Novaku: Rafin trener priznao da je Španac u problemu!

Autor Nikola Lalović

Nekadašnji svjetski broj 1 i osvajač Rolan Garosa istakao je da Novak Đoković ima prednost u odnosu na rivale u Parizu.

 Rafael-Nadal-Novak-Djokovic-Rolan-Garos-finale-prenos Izvor: Guliver/Getty images/Pool, MONDO - ilustracija

Rafael Nadal je vrlo lako savladao Sebastijana Kordu i tako stigao do četvrtfinala Rolan Garosa u kome ga čeka Janik Siner. Njegov trener Karlos Moja je izuzetno zadovoljan zbog toga. 

Osvajač Rolan Garosa iz 1998. godine naglasio je da je grend slem jako naporan, te da je važno čvuati snagu za završne runde.

Možda će vas zanimati

"Vjerujem da je dobro kada do najvažnijih mečeva stignete svježi i odmorni. Ovo je maraton, ako se umorite na prvih 20 kilometara, teško ćete stići do finiša", naglasio je Moja

Ovaj Rolan Garos se odvija u jako specifičnim uslovima. Vremenski problemi prave ogromne komplikacije, a ni organizatori se nisu proslavili. Sve to, po Mojinom mišljenju odgovara srpskom teniseru. 

"Ovi uslovi odgovaraju Đokoviću. Ne mislim da su dobri za Tima. Ipak, sigurno bi više odgovarali Timu u meču protiv Rafe. Oni su glavni favoriti, ali i ostali igraju dobro. Ne bih se iznenadio ni kada bi Cicipas ili Rubljov osvojili", smatra Moja.

Na kraju je naglasio da nije ni toliko dobro što se Nadal šeta kroz turnir, jer ne bi bilo loše da ga neki protivnik bar malo namuči na putu do polufinala. 

"Još nije na sto odsto, za tako nešto treba da se suoči sa rivalom koji će da ga izazove, da odigra neki tajbrejk. Ne sumnjam da bi bio dobar i u tim situacijama, ali to je za sad ono što mu nedostaje u Parizu. Dobro je kada se tokom prve sedmice grend slema podiže forma. Rafa je prošao svako kolo bez problema, igrao je dobro. Vidjećemo kako će biti u nastavku", rekao je Moja.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC