• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Igraće čak i oni sa simptomima korona virusa": Krivaja odbila odgađanje meča protiv Bosne u Visokom!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Rukometni klub Bosna iz Visokog u saopštenju naveo da će zbog odbijanja Krivaje da odgode utakmicu šestog kola prvenstva Bosne i Hercegovine protiv ekipe iz Zavidovića nastupiti i igrači sa simptomima kovida-19.

 RK Bosna Visoko saopštenje: RK Krivaja odbila odgađanje, sad će igrati i igrači sa simptomima korone Izvor: Anadolija/Kemal Zorlak

Mnogo problema korona virus pravi rukometu u BiH!

Poslije odgađanja susreta Borac m:tel - Vogošća, Sloga (D) - Slavija i Konjuh - Leotar, odigrano je samo pet mečeva ovog kola, uključujući i pobjedu Izviđača nad Derventom. Čak je potpredsjednik Rukometnog saveza BiH i prvi čovjek Rukometnog saveza Republike Srpske Marinko Umićević najavio mogući prekid sezone, ukoliko se iz kola u kolo nastavi loša epidemiološka situacija.

Možda će vas zanimati

Odgađanje meča sa Krivajom zatražili su i u visočkoj Bosni, ali su dobili "odbijenicu" od kluba iz Zavidovića.

Zato su u saopštenju objavljenom na klupskoj Fejbuk stranici Visočani podvukli da će igrati čak i rukometaši sa simptomima!

"Iako se jutros u našoj ekipi javilo šest igrača sa simptomima, od kojih jedan sa težim simptomima, a kasno je bilo da uspijemo testirati igrače i dostavimo papirologiju, zamolili smo RK Krivaja za odgađanje utakmice. Međutim, gosti iz Zavidovića nisu pristali na odgađanje, a jedino je ta opcija bila moguća. Na ovakve stvari mi ne možemo uticati, pa će večeras naša ekipa izaći na teren, čak i oni koji imaju simptome. Mi smo kao klub preduzeli sve mjere, ali na žalost gosti nisu imali razumijevanja. Prebodrićemo i ovo, prebrodili smo i mnogo gore stvari. Glavu gore momci i samo naprijed", navedeno je u saopštenju Visočana.

Utakmica između Bosne i Krivaje, igra se u subotu s početkom u 19 časova.

TABELA: Izviđač 12, Sloga (D) (-1) 10, Borac m:tel (-2) 8, Sloboda 8, Vogošća (-1) 7, Gračanica 7, Lokomotiva 7, Krivaja 6, Leotar (-2) 5, Konjuh (-1) 4, Maglaj (-1) 4, Derventa 2, Slavija (-3) 0, Iskra (-1) 0, Sloga (GV/U) (-3) 0, Bosna (-1) 0.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC