Žestoko!

Jovičić o verbalnom sukobu sa Vujovićem: Tako nešto, sportisti ne uzimaju za zlo!

Autor Nebojša Šatara

Zoran Jovičić, trener Gorenja osvrnuo se na verbalni okršaj sa šefom struke Borca m:tel Veselinom Vujovićem tokom prve utakmice u Velenju.

Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Na prvoj utakmici u "Rdeča" dvorani slovenački delegat Janko Požežnik signalizirao je da je sedam igrača Banjalučana bilo u terenu, što je automatski značilo novo isključenje na dva minuta za crveno-plave.

Uslijedila je tada žestoka rasprava Vujovića sa delegatom.

"Ti meni kažeš 'boli mene, boli mene', jel to rječnik delegata", upitao je Vujović, koji je potom razmijenio i nekoliko riječi sa trenerom Gorenja Zoranom Jovičićem.

"Ja nikad s drugim trenerima ne komuniciram na terenu, ne igram nikakve igre, već ono što primjetim, to i kažem. Radim svoj posao, Vujoviću je to zasmetalo, pa se on obratio meni. Ja sam uzvratio riječima da on radi svoj, a ja svoj posao. I to je to", objasnio je Jovičić našem portalu.

Prema njegovim riječima, to što se desilo je već davna prošlost.

"Ja tu ne vidim nikakav problem. Poslije utakmice su se strasti smirile, imamo normalne i korektne odnose. Takve situacije se dešavaju u sportu, kad je visok adrenalin i tako nešto se nikome ne uzima za zlo. Sutra je novi dan, nova utakmica, porazi i pobjede", dodao je trener Gorenja pred revanš utakmicu osmine finala EHF Evropskog kupa protiv Borca m:tel.

Meč se igra u subotu s početkom u 18.00 uz direktan prenos na Radio-televiziji Republike Srpske.