• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juve nudi četiri miliona evra za "zmaja"

Autor mondo.ba

Italijanski šampion Juventus ponudio je Šalkeu četiri miliona evra za reprezentativca Bosne i Hercegovine Seada Kolašinca.

Defanzivac "zmajeva" je sve bliži crno-bijelom dresu.

Sve izvjesnijim odlaskom Francuza Patrisa Evre iz "Stare dame", šampion Italije je sve snage usmjerio ka dovođenju Kolašinca iz Gelzenkirhena.

Nakon što su italijanski mediji objavili da je sa Kolašincem postignut dogovor o dolasku na ljeto, generalni menadžer Juvea Đuzepe Marota je potvrdio da će predugovor biti i "ubrzan".

Mediji na Apeninima navode da će "bjankoneri" probati angažovati Seada na pozajmicu vrijednu dva miliona evra do isteka ugovora sa Šalkeom narednog ljeta.

Ugovor o pozajmici takođe uključuje i dodatnih dva miliona bonusa ukoliko odbrambeni fudbaler BiH ostvari određene ciljeve tokom šestomjesečne pozajmice, ali nije precizirano o kakvim ciljevima je riječ.

Pretpostavka je da se radi o izborenom statusu prvotimca odnosno broju odigranih utakmica, eventualnih asistencija i golova.

Bilo kako bilo, Kolašinac je jednom nogom praktično zakoračio prema Juventusu i pridružiće se saigraču iz "zmajeva" Miralemu Pjaniću.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC