• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Baždarević: Niko u Albaniji neće imitirati Pjanića

Autori mondo.ba Autori Anadolija

"Očekujem da će utakmica s Albanijom poslužiti da vidimo nešto novo i da ćemo u nastavku kvalifikacija moći računati i na neke nove igrače", rekao je Mehmed Baždarević, selektor Bosne i Hercegovine.

Pojedine dileme oko sastava ekipe u utakmici u utorak s Albanijom otklonićemo poslije posljednjeg treninga, istakao je Mehmed Baždarević, selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine na konferenciji za medije održanoj u ponedjeljak uveče u Tirani.

"Nedostaje nam nekoliko igrača, ali tu su neki novi mlađi i suspendovani protiv Gibraltara. Imamo ekipa koja se može kvalitetno suprotstaviti kvalitetnom timu kao Albanija", rekao je Baždravić, dodavši:

"Očekujem da će sutrašnja utakmica s Albanijom poslužiti da vidimo nešto novo i da ćemo u nastavku kvalifikacija moći računati i na neke nove igrače"

Baždarević je poručio i da protiv Albanije neće uigravati nikakve varijante za junski kvalifikacioni meč s Grcima, jer je do te utakmice dugo vremena.

Na pitanje ko će protiv Albanca igrati na poziciji, na zahtjev Juventusa pošteđenog, Miralema Pjanića, odgovorio je:

"Neće niko imitirati Pjanića. Pokušaćemo sastaviti ekipu baziranu na kolektivu i nadam se da se neće osjetiti izostanak Miralema", podvukao je selektor "zmajeva".

Lulić: Dobra atmosfera u Tirani

Senad Lulić, defanzivac Lacija i selekcije BiH dodao je u Tirani da mu je drago što je došlo do prijateljske utakmice sa Albanijom, koja je u posljednje vrijeme veoma napredovala.

"Očekuje nas kvalitetan duel", rekao je Lulić.

"Albanci imaju mnogo igrača u italijanskoj Seriji A, kao i mi, i biće zanimljiva utakmica. Osjetili smo je protiv Albanije na prošlom gostovanju prije nekoliko godina. Vjerujem da ćemo sutra odigrati dobru utakmicu protiv dobrog protivnika i da ćemo ostvariti dobar rezultat. Takođe, ovdje je uvijek lijepo igrati i zbog dobre atmosfere".

Prijateljska utakmica Albanija - BiH igra se u utorak 28. marta u Elbasanu od 18 sati.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC