• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šampioni BiH kod gradonačelnika Radojičića

Autori mondo.ba Autori SRNA

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić priredio je danas prijem za članove, stručni štab i rukovodstvo Rukometnog kluba Borac m:tel, povodom osvajanja titule šampiona BiH.

Čestitajući Borcu šampionsku titulu, Radojičić je rekao da klub iza sebe ostavlja tešku i neizvjesnu sezonu, koja je završena na najljepši način.

Gradonačelnik Banjaluke je na prijemu istakao da Grad Banjaluka ispunjava sve svoje obaveze prema ovom rukometnom klubu, a to su finansijska davanja i korišćenje Sportske dvorane "Borik", saopšteno je iz banjalučke Gradske uprave.

Radojičić je dodao da je pred Klubom nova sezona, puna izazova, u kojoj bi banjalučki tim trebalo da napravi novi iskorak i nastupi u evropskim takmičenjima.

Potpredsjednik Rukometnog kluba Borac m:tel Marinko Umičević rekao je da je trenutno strateški interes Kluba izgradnja vlastite sportske dvorane, koja bi bila samoodrživa, a u kojoj bi trenirale sve selekcije, što bi znatno smanjilo klupske troškove.

Umičević je istakao da će rukovodstvo Kluba učiniti sve da Borac m:tel u narednoj sezoni nastupi u SEHA ligi i u Evropi, dodajući da će to zavisiti isključivo od finansija.

Komentari 4

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Prišipetlja

Šta će ovaj Siniša Babić ovde i koji je on faktor?Kakve veze on ima sa rukometom?

Cair

Ovdje vidim samo 10 igraca.Gde nestase ostali?Da nove tuzbe nece opet na teret neke tamo bivse uprave?

Dom

@Cair ostale smo rastjerali nasim poznatim banjaluckim gostoprimstvom! Uostalom ko pita za tuzbe?!? Vama vjerovatno ni iz dzepa, a ni u dzep... samo mlacenje prazne slame, onako kafanski! Nego, pozdravite SAMPIONE, sve su to nasa djeca... zar to nije slika koju smo svi cekali da vidimo?!?

Miro Bjelic

A ja...mene niko da primi Mene, koji sam doveo igora... Bruka, a jos da ne spominjem da je juce bilo 41 godina i 76 dana od osvajanja kupa i da se niko iz uprave nije sjetio, bar tortu da napravi

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC