• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trajković: Još nismo uvježbani

Autor mondo.ba

Trener Igokee zadovoljan je partijom protiv Budućnosti, ali smatra da je neuigranost novajlija sa ostatkom ekipe bila ključna.

 Budućnost Igokea 90:86 Nenad Trajković izjava Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević
Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Igokea je bila ravnopravan rival Budućnosti većim dijelom četvrtfinalnog susreta ABA Superkupa u Laktašima, ali je aktuelni šampion Jadrana u finišu susreta "dodao" gas i slavio 90:86, te izborio plasman u polufinale gdje će u subotu igrati sa Partizanom.

Trener Igokee Nenad Trajković zadovoljan je izdanjem svog tima, koji je većim dijelom utakmice imao prednost, koju ipak nije uspio da zadrži do kraja.

"Čestitam Budućnosti na zasluženoj pobjedi. Posljednjih pet minuta odigrali su onako kako su prošle godine igrali finale plej-ofa protiv Crvene zvezde", rekao je Trajković.

Orlando Džonson nedavno je stigao u redove Igokee, Tomislav Zubčić takođe, dok se u "staro jato" vratio i Filip Adamović. Vremena nije bilo previše da se oni uigraju sa "starosjediocima", što je po mišljenju trenera "igosa" bilo presudno.

...
Izvor: YouTube/ABA liga j.t.d.

"U napadu nismo uspjeli da nađemo rješenje za njihovu nisku postavu, iz razloga što je Zubčić bio na jednom treningu, Džonson na dva, a Adamović na nešto više, tako da nismo vježbali neke stvari. Ali, čestitam svojim igračima na borbenosti, željeli su tu pobjedu, kao tim domaćin ovakvog spektakla i žao mi je zbog navijača koji neće moći dalje da nas bodre, do kraja, do finala. Budućnosti želim plasman u finale", poručio je Trajković.

U petak su na programu preostala dva meča četvrtfinala. Od 18 časova u hrvatskom okršaju sastaju se Cedevita i Zadar, dok od 20.30 igraju Crvena zvezda i Olimpija.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC