• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbaleri Željezničara odbili da treniraju

Autor mondo.ba

Fudbaleri sarajevskog Željezničara zajedno sa stručnim štabom su danas trenirali samo petnaest minuta nezadovoljni novčanom kaznom koja im je izrečena zbog loših rezultata.

Izabranici trenera Milomira Odovića su kažnjeni zbog niza loših rezultata oduzimanjem povećeg procenta plate, za koji su čelnici kluba smatrali da je adekvatan.

Federalni mediji su danas objavili da je treninig Želje trajao samo 15 minuta nakon kojih su se fudbaleri zajedno sa stručnim štabom povukli sa terena. Oni su tim potezom očigledno željeli da pokažu nezadovoljstvo odlukom čelnika kluba.

Iz FK Željezničar nisu željeli komentarisati novonastalu situaciju, a čelnici kluba će danas u poslijepodnevnim časovima održati sastanak kako bi riješili problem, javljaju federalni mediji.

"Plavi" su od mogućih 12 bodova u četiri kola osvojili samo dva, da bi utisak popravili pobjedama nad Čelikom i Zrinjskim u prošlom kolu i trenutno su na trećoj poziciji na tabeli Premijer lige BiH sa 28 bodova, pet manje od vodećeg Sarajeva.

U Kupu BiH su eliminisani u šesnaestini finala od Širokog Brijega.

Podsjećamo, da je Želju na početku sezone vodio Slobodan Krčmarević kojeg je nakon samo pet utakmica na klupi zamijenio Milomir Odović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC