• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Misteriozni Krstajić: Najtežih godinu dana!

Autor mondo.rs

"Hoćemo sve, a nećemo ništa. Ovi momci zaslužuju veću podršku, nebitno ko će biti ovde u martu. Živimo u zemlji gde se sve dešava od danas do sutra", poručio je Krstajić posle utakmice na neobičnoj konferenciji za medije.

 Mladen-Krstajic-izjava-posle-Lige-nacija-i-Srbija-Litvanija-4-1 Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Mračna konferencija Mladena Krstajića.

Umesto osmeha na licu zbog uspešno završenog učešća u Ligi nacija, selektor reprezentacije je pred medije izašao izuzetno neraspoložen, a do kraja razgovora s novinarima nije u potpunosti obrazložio zbog čega je to tako...

"Pao mi je kamen sa srca, pa sam takav kakav sam", kazao je Krstajić na kraju "pressa" na kome je pre svega čestitao svojim igračima na rezultatu i ostvarenom ciju.

"Probali smo već u prvom poluvremenu da rešimo sve, teren nije bio idealan, vetar kontra nas, i pored jalovih napada i naše želje - došli smo u situaciju da protivnik iz neke situacije ima šansu da postigne gol, Rajković i prečka su nas tu spasili. Morali smo da rizikujemo, probali smo s dva špica pošto je Crna Gora gubila, tako da sam bio ubeđen da ćemo napraviti šansu. Nisam sumnjao nijednog momenta, sigurno da bi bilo nervoze da nismo dali gol na vreme, ali smo na kraju zaslužili da se nađemo ovde gde jesmo", bila je poruka selektora o meču.

Do kraja konferencije više se govorilo o njegovom nezadovoljstvu posle Lige nacija, planovima za budućnost i najtežim momentima karijere na mestu šefa stručnog štaba.

"Nije bilo lako ni u jednom momentu. I kada smo igrali dobro, nisam se opuštao...Znam dobro da je cela javnost uknjižilia tri boda, ali bojim se nekih stvari i ne volim da se opuštam", kazao je Krstajić, a onda posle uzdaha rekao:

"Ovih godinu dana, možda najteže u karijeri".

Kakvi su planovi za budućnost?

"Ne znam, treba da odmorim par dana da bismo ispričali. U ovom momentu je suvišan svaki komentar. Nisam nezadovoljan, nego, neke stvari moram da sačuvam za sebe", kazao je Krstajić i u istom tonu nastavio.

"Nije momenat, pod velikim pritiskom sam bio, možda prihvatam neke stvari za sebe koje nisu realne. Mislim da razumete iako nisam ništa odgovorio".

Selektor je kazao i da mu nisu zasmetale kritike predsednika Slaviše Kokeze na račun nezalaganja pojedinih igrača uz poruku da on ima pravo da to radi pošto se od njih traži rezultat, dok je podsetio na sumnje u tim pred početak Lige nacija.

"Nije lako kada uđete u kvalifikacije za Ligu nacija i kada sumnjaju u ekipu, da se sumnja u mene, da moraš da napraviš rezultat. I onda je odjednom normalno što si prvi, a nije bilo normalno. Istorijska utakmica, ti nadigraš Crnu Goru, ali onda samo ideš dalje... Posle Crne Gore sam tek shvatio da nas neki smatraju ozbiljnijim, mene manje-više, ja kroz svoj život guram, ali ne može da se radi podmlađivanje i da se traže rezultati. To su neke stvari koje ne znamo šta hoćemo. Hoćemo sve, a nećemo ništa!", kazao je Krstajić i dodao.

"Ovi momci zaslužuju veću podršku, nebitno ko će biti (selektor prim. aut.) u martu. Živimo u zemlji gde se sve dešava od danas do sutra".

Nema sumnje da će se o konferenciji Mladena Krstajića i te kako pričati narednih dana, a vredi napomenuti da Srbiju za dve nedelje očekuje i žreb za kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.Da li će nas kroz njih voditi i Krstajić, tek ćemo videti...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC