• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gasi se olimpijski plamen na EYOF-u

Autori mondo.ba Autori Fena

Gašenjem olimpijskog plamena te oficijelnim i zabavnim programom u petak će u Istočnom Sarajevu biti ozvaničen završetak Evropskog omladinskog olimpijskog festivala 2019 (EYOF).

  Predsjednik Skupštine Grada Istočno Sarajevo Miroslav Lučić kazao je danas da su priredili izuzetnu ceremoniju zatvaranja kako bi na veličanstven način zaključili dugogodišnji rad na pripremi i organizaciji EYOF-a.

Istakao je da je u oficijelnom dijelu ceremonije, kojoj će prisustvovati svi takmičari, predstavnici olimpijskih nacionalnih komiteta, tri člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine te ostali predstavnici političkog i diplomatskog života u BiH, planirana dodjela medalja, primopredaja zastava te gašenje Olimpijskog plamena.

Predsjednik Koordinacione komisije EYOF-a Jozef Liba naglasio je da su do sada dobili samo pozitivne utiske svih učesnika te da nisu imali nikakve pritužbe u vezi s organizacijom sportskih događaja.

Predsjednik Liba je kazao da održavanje EYOF-a 2019 predstavlja jako dobar preduslov za budući razvoj zimskih sportova u BiH.

Izrazio je nadu da će građani Sarajeva i Istočnog Sarajeva sutra pokazati gostoprimstvo kako bi se takmičari i ostali gosti ponovo vratili u Bosnu i Hercegovinu.

Zamjenik direktora EYOF-a 2019 Natko Sudžuka istakao je da u organizacionom smislu sve protiče u najboljem redu te da do sada nisu imali nijednu grešku.

Pozvao je sve građane Sarajeva i Istočnog Sarajeva, ali i iz drugih dijelova BiH da u što većem broju sutra prisustvuju ceremoniji zatvaranja EYOF-a 2019.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC