• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodić: Bod koji vrijedi trostruko

Autor mondo.ba

Trener Borca zadovoljan remijem protiv Sloge kojim su Banjalučani zadržali pet bodova prednosti u odnosu na ekipu iz Gornjeg Crnjelova.

 Darko Vojvodić poslije SLoga - Borac - Bod trostruko vrijedi Izvor: MONDO - Goran Arbutina

Derbi 19. kola Prve lige RS između Sloge Gornje Crnjelovo i Borca završen je bez golova, pa su Banjalučani zadržali pet bodova prednosti.

Trener Borca Darko Vojvodić zadovoljan je bodom osvojen na gostovanju kod direktnog rivala u borbi za plasman u Premijer ligu BIH.

"Kada se sve sabere možemo da budemo zadovoljni rezultatom. Mislim da je remi najrealniji rezultat. Bila je tvrda utakmica sa obje  strane po izuzetno lošem terenu koji nije odgovarao ni jednoj ni drugoj ekipi. Mi nismo iskoristili svoje prilike, oni nisu iskoristili svoje. Bodovna razlika ostala je onakva kakva jeste. Mislim da smo u dobroj situaciji“, rekao je Vojvodić za MONDO poslije meča.

Trener Banjalučana prokomentarisao je i spornu situaciju kada je Slogi poništen pogodak zbog prekršaja.

"Gol je poništen opravdano. Možete na snimku da vidite da igrač sa brojem četiri gura igrača na našeg igrača. Bio sam blizu. Sudija je svirao prekršaj prije nego što je lopt aušla u gol, a bio je na metar od njih.  Sudija je odsudio premijerligaški, apsolutno  nas je zaštitio na onakvom terenu. Utakmica je bila fer i korektna“.

Iako je Borac propustio priliku da pobjedom odmakne na osam bodova i možda i riješi pitanje šampiona, crveno-plavi su zadovoljni jer su sačuvali velikih pet bodova u odnosu na Slogu.

"Za nas je ovo odlčna situacija jer evo tri utakmice nismo ni primili gol. Danas nam je bila jako teška utakmica, igrali smo protiv ekipe koja je u rangu s nama. Nismo danas igrali protiv slabije ekipe, oni su u rangu kao i mi. I gledajući sve to ovaj bod ima trostruku vrijednost“, istakao je Vojvodić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC