• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ostavka Mićića: Ja ne mogu, možda neko drugi može!

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Dva dana pred istorijski meč sa Sarajevom u polufinalu Kupa BiH, Sloga iz Gornjeg Crnjelova ostala bez trenera Dragana Mićića, koji je odlučio da podnese neopozivu ostavku.

 Dragan Mićić podnio ostavku, nije više trener FK Sloga Gornje Crnjelovo Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Dragan Mićić nije više trener Sloge.

On je odlučio da se povuče sa klupe tima iz Gornjeg Crnjelova, očigledno prezasićen situacijom u kojoj se njegov dosadašnji klub našao.

Tako su fudbaleri Sloge dva dana pred istorijski duel sa Sarajevom u okviru polufinala Kupa BiH ostali bez trenera, a uprava kluba moraće ekspresno da reaguje i imenuje novog kormilara, sa kojim će pokušati da napravi novo čudo u bh. kupu, te pokuša nadoknaditi zaostatak za vodećim Borcem u Prvoj ligi RS, koji sada iznosi osam bodova.

"Pozdravio sam se danas sa igračima, a pričao sam i sa predsjednikom Zlatkom Krbanjevićem. Imao sam odličnu saradnju sa predsjednikom, igračima i članovima uprave i rastali smo se prijateljski", istakao je Mićić u izjavi za MONDO.

Kaže da su nefudbalske stvari uticale da donese ovakvu odluku.

"Jednostavno, nismo mogli da osvajamo bodove. Bilo je tu dosta radnji koje nemaju veze sa sportom. Vjerujem da sam dao sve od sebe da pokušamo napraviti ekipu, da igramo fudbal, ali neke druge stvari uticale su na to da ne možemo da se nosimo s Borcem. Nadam se da će neki drugi trener moći da digne ekipu, koja je poprilično uzdrmana", naglasio je Mićić.

Da li je Sloga oštećena protiv Borca? ANKETA

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Sloga je na posljednjih pet utakmica upisala samo jedan trijumf, pa sada za vodećim Borcem zaostaje velikih osam bodova.

"Posljednja dešavanja navela su me na ovakvu odluku. Da krenemo od utakmice sa Kozarom, gdje smo 'osakaćeni' od strane sudije, zatim nam je protiv Borca poništen gol i izgubili smo bodove koji bi nam značili priključak, nakon čega je uslijedio i meč u Derventi, gdje je ekipa psihički pala. Očigledno je ta bodovna razlika uticala na igrače, tako da sam odlučio da više nema svrhe da budem trener Sloge i da nešto treba da se promijeni", istakao je Mićić.

FSRS: OVO SU SUDIJSKE GREŠKE U DERBIJU!

Slijedi odmor, a nakon toga novi trenerski izazovi.

"Dobro će mi doći pauza da razbistrim glavu, nakon čega će se sigurno pojaviti neki drugi klub zainteresovan za moje usluge", zaključio je razgovor za MONDO sad već bivši trener Sloge, koji je na klupi ovog tima bio od kraja maja prošle godine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC