• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zna se kad će se vratiti Nurkić

Autor mondo.rs

Reprezentativca Bosne i Hercegovine poslije teške povrede i operacije očekuje gotovo godinu dana oporavka, saopštio Portland

Jusuf Nurkić je u martu na meču protiv Bruklina doživio horor povredu, kada mu je prilikom doskoka pukla kost noge. Igrač Portlanda odmah je operisan i bilo je jasno da ga očekuje dug oporavak.

Generalni menadžer Portlanda Nil Olši saopštio je da će reprezentativac Bosne i Hercegovine van parketa ukupno biti godinu dana.

Blejzersi svjesni da će do njegov povratka proći dosta vremena nedavno su napravili trejd i u svoje redove doveli Hasana Vajtsajda iz Majamija, kojeg očekuje pozicija startnog centra.

"Nurk donosi ekipi mnogo u odbrani, na obje strane terena i pod koševima, ali je izvjesno da se neće vratiti dugo u novoj sezoni, vjerovatno ne prije februara 2020. Doveli smo Hasana kako bismo bar očuvali ono što smo imali, ako ne uspijemo da napravimo napredak. To je igrač kojeg smo dugo željeli u našim redovima", naveo je Olši.

Nurkić je do povrede igrao najbolju NBA sezonu u karijeri, nastupio je na 72 utakmice, uz prosječan učinak od 15,6 poena, 10,4 skokova, 3,2 asistencije, 1,4 blokade i ukradenu loptu po meču. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC