• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Rudari" krenuli jako, od danas na Zlatiboru

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Golovima novajlija Milana Šikanjića I Andreja Pavlovića, ekipa Rudar Prijedora u prijateljskom meču savladala Borac u Šamcu 2:0.

 Borac Šamac Rudar Prijedor 0:2 prijateljska utakmica, Prijedorčani putuju na Zlatibor Izvor: MONDO

Fudbaleri Rudar Prijedora, u prijateljskom meču odigranom u Šamcu, golovima Milana Šikanjića I Andreja Pavlovića slavili su 2:0 protiv domaćeg Borca.

"Zeleno-crni" odigrali su odlično, osim dva gola propustili još nekoliko izglednih prilika, pa trener Igor Janković sasvim sigurno može biti zadovoljan nastupom svojih izabranika, posebno Šikanjiža I Pavlovića, koji su ovog ljeta pojačali Prijedorčane iz banjalučkog Borca, odnosno TOŠK-a iz Tešnja.

Janković je isprobao dvije postave u Šamcu.

U prvom poluvremenu nastupili su: Hamzabegović, Pekija, Marinović, Zekanović, Burazor, Arežina, Marmat, Savanović, Mikić, Šikanjić.

U nastavku su igrali: Ne. Petrović, Lezić, No. Petrović, Sajak, O. Petrović, Maksimović, Kovačević, Marmat, Malbašić, Pavlović, Šikanjić.

"Dominirali smo tokom cijele utakmice, promašili još nekoliko zicera, a vidi se da su igrači koje smo angažovali željni dokazivanja, što me svakako raduje", istakao je Janković za MONDO.

Poslije meča u Šamcu, ekspedicija Rudar Prijedora prenoćila je u Bijeljini, a danas putuje na Zlatibor, gdje će nastaviti sa pripremama za predstojeću sezonu u Prvoj ligi Republike Srpske, u kojoj Prijedorčani imaju najviše ambicije.

"Na Zlatiboru planiramo odigrati nekoliko test susreta, kako bismo se što bolje uigrali za ono što nas čeka u prvenstvu Srpske. Već u srijedu dogovorili smo prijateljski duel sa crnogorskim Komom, dok ćemo u subotu najvjerovatnije igrati protiv Grafičara", dodao je Janković.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC