• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić poslije drame u Sloveniji: Za mog oca!

Autor mondo.ba

"Slava nam je u nedjelju, Sveti Jovan, ime mog oca i ovo je za njega", rekao je Dragan Nikolić nakon dramatične pobjede Igokee u Novom Mestu.

 Izjava Dragan Nikolić Krka Igokea pobjeda za mog ova Izvor: MN PRESS

Igokea je u posljednjim trenucima napravila značajan "brejk" u borbi za opstanak.

Na gostovanju Krki u Novom Mestu, ekipa Dragana Nikolića odigrala je još jedan uzbudljiv duel i završila ga u svoju korist, smirenim reakcijama u posljednjem minutu.

"Igosi" sa ovom pobjedom imaju "tajbrejk" i dvije pobjede viška u odnosu na Krku šest kola prije kraja ligaškog dijela takmičenja.

Trener Igokee je je u uvodnim riječima na konferenciji za medije poslije meča istakao da je faktor sreće večeras bio na strani Igokee za razliku od prošlog kola kada su Igosi u promašili dva šuta u posljednjim trenucima za pobjedu kod kuće protiv Crvene zvezde.

"Srećniji tim je pobijedio. Ne bi bilo nezasluženo da je Krka slavila. Oni su se pošteno borili i natopili dresove znojem. Igrali su dobro u odbrani, što smo i najavili, ali i mi smo večeras tu odigrali kako ja mislim da možemo, a trebamo i bolje. Imam tu sad i problem zbog povreda Lafajeta i Anđušića i to je skupa cijena ove pobjede", istakao je Dragan Nikolić i potom trijumf Igokee u Novom Mestu posvetio svom pokojnom ocu.

"Slava nam je u nedjelju, Sveti Jovan, ime moga oca i ovo je za njega".

Novinare je zanimalo da li je Marko Jošilo iznenadio goste iz Laktaša.

"Nije, dobar je igrač. Zašto me ne pitate za mog Dominika Mavru, rekao sam kolegi dan ranije da mi ga čuva. Fantastičan igrač. Ovo sada nije ista Krka. Jošilo je uz trenera najbitniji šraf koji je vratio tim u ABA ligu. Izdominirao je u ABA2 prošle godine i drago mi je da se sada vratio poslije povrede. Ima još šest kola, svašta tu može da bude i mislim da će Krka igrati dobro. Volio bih da niko ne ispada iz lige", zaključio je trener Igokee.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC