• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kvalifikacije za LŠ: SFK 2000 protiv Ukrajinki za vizu za glavni žrijeb!

Autor Dragan Šutvić

Sarajevski klub ponovo će biti domaćin

 Kvalifikacije Liga šampiona SFK 2000 Žitlobud Ukrajina Izvor: ENA/SFK 2000 SARAJEVO

SFK 2000 igraće u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona za žene protiv ukrajinske ekipe Žitlobud-2 iz Harkova, odlučeno je žrijebom koji je danas održan u Nionu.

U ovoj rundi, kao i u prvoj, igraće se jedna utakmica, 18. ili 19. novembra, a Sarajke će i ovog puta imati prednost domaćeg terena.

Možda će vas zanimati

SFK 2000 je, podsjetimo, u prvom kolu, u trening-centru FS BiH u Zenici, deklasirao izraelski Ramat Hašaron rezultatom 4:0, dok su Ukrajinke deklasirale jermenski Alaškert rezultatom 9:0.

Ukoliko izabranice Samire Hurem preskoče i ovu prepreku, izboriće nastup u šesnaestini finala, gdje se već nalaze 22 ekipe. To su, redom po koeficijentima: Lion (Francuska), Volfsburg (Njemačka), Barselona (Španija), Pari sen Žermen (Francuska), Bajern (Njemačka), Mančester siti (Engleska), Slavija Prag (Češka), Čelsi (Engleska), Rozengard (Švedska), Atletiko Madrid (Španija), Fortuna Hjering (Danska), Brondbi (Danska), LSK Kviner (Norveška), BIIK Kazigurt (Kazahstan), Cirih (Švajcarska), Sparta Prag (Češka), Fiorentina (Italija), Ajaks (Holandija), Koparbergs/Geteborg (Švedska), Juventus (Italija), PSV (Holandija) i Servet (Švajcarska).

Žrijeb za ovu fazu takmičenja održava se 24. novembra, a termini utakmica (igraju se dva meča) su 8. i 9. odnosno 15. i 16. decembar.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC