• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojeviću se sviđa Dekijeva Zvezda: Trener potpuno otvoreno o svom nekadašnjem klubu, čije utakmice pomno prati

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Potpuna podrška stiže iz Saudijske Arabije, oduševljen je onim šta Stanković radi

 fk-crvena-zvezda-vladan-milojevic-komentar-dejan-stankovic-fudbal-liga-evrope Izvor: MN PRESS

Vladan Milojević je vratio Crvenu zvezdu u Ligu šampiona i doneo joj dve titule prvaka Srbije. Sada je otvoreno govorio o svom nasledniku Dejanu Stankoviću, za koga je ocenio da će biti veliki trener.

Treću je zvanično osvojio Stanković, koji je ekipu preuzeo na polusezoni, ali mu je Milojević ostavio 11 bodova prednosti. Ipak, novi trener je u prve tri faze ostvario dve pobede i ponovo približio Zvezdu evropskom proleću. U to veruje i Milojević.

Možda će vas zanimati

"Pratim redovno Zvezdine utakmice i dopada mi se kako to izgleda. Gledao sam evropske mečeve i smatram da crveno-beli mogu da prođu grupu. Imaju dobar tim, lepo igraju, a Deki dobro radi. Čim je ušao u trenerske vode, znači da ima ogroman motiv i ambiciju da napreduje. Igrao je za velike klubove, sarađivao sa najboljim trenerima, pretpostavljam da je od svakog nešto naučio i da će znanje preneti igračima. Ja mu svakako želim mnogo sreće", rekao je Milojević za Informer.

Milojević je za dve i po godine vodio ekipu u 44 evropske utakmice i ostvario 14 pobeda. U tom segmentu je najbolji trener sa "Rajka" u ovom veku. Njegov naslednik je do sada vodio tim u sedam utakmica i ima pet pobeda.

"Svaka čast Dejanu na onom što radi, ali ne bi trebalo da bude pod pritiskom da mora biti bolji od nekog drugog. Najteže je takmičenje sa samim sobom. Ja se nikad nisam upoređivao s prethodnicima. Svi koji smo ikad bili u Zvezdi doprineli smo njenim uspesima. Ni ja ne bih napravio to što sam napravio da nisam imao temelj koji je udario moj prethodnik Miodrag Božović", kaže Milojević uz dodatak:

"Najprirodnija stvar za Crvenu zvezdu je da igra u evropskim takmičenjima i verujem da će još dugo biti tako. Srećan sam što sam doprineo vraćanju Crvene zvezde u elitni fudbal, jer tamo po istoriji i tradiciji i pripada. Dejan je nastavio tim putem i uveren sam da će još dugo biti tako. Naravno, nikom ne bi trebalo nabijati pritisak, nije smak sveta i ako se nekad ne plasira u Ligu Evrope ili Ligu šampiona".

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC