• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda 20-25 godina nije imala ovakav tim: Terzić oduševljen, hoće evropsko proljeće!

Autor Dragan Šutvić

"Ne zadovoljavamo se samo sa time da smo šampioni Srbije".

 Crvena zvezda Terzić nismo imali ovakav tim 20-25 godina Izvor: MN PRESS

Odlična igra Crvene zvezde protiv Genta (2:1) i nova pobjeda u Ligi Evrope - sada je i plasman u nokaut fazu takmičenja veoma blizu!

Pohvale su kod navijača zaslužili svi igrači crveno-bijelih, kao i trener Dejan Stanković za pripremljen meč, a stižu i iz rukovodstva. Generalni direktor Zvezdan Terzić znao je i da kritikuje tim poslije mečeva protiv Tirane ili Omonije, ali sada je oduševljen.

Možda će vas zanimati

"Vratili smo Zvezdu na mapu Evrope gdje nam je i bilo mjesto", kazao je Terzić za "Zvezda TV".

"Nadam se da ćemo zadržati kontinuitet. Sada je sve mnogo lakše jer smo dobrim rezultatima dobili veliki koeficijant na rang listi UEFA. Sada smo u povlašćenom položaju sve do plej-ofa", dodao je generalni direktor nakon što je Zvezda došla do 55. mjesta na UEFA rang listi.

Zvezda je već četiri godine redovni učesnik evropskih takmičenja. Dva puta je igrala grupnu fazu Lige šampiona, a ovo joj je druga jesen u Ligi Evrope.

"Podigli smo ljestvicu očekivanja, ne zadovoljavamo se samo sa time da smo šampioni Srbije, to se na neki način podrazumijeva. Imamo već devet bodova više i ne mogu da tvrdim, ali mogu da obećam da ćemo biti šampioni i četvrtu sezonu zaredom".

Probaće izabranici trenera Dejana Stankovića da dođu i do proljeća u Evropi, kao prije tri godine kada je tim vodio Vladan Milojević i odveo ih do meča sa CSKA.

"Međutim, rastu apetiti. Našem narodu više nije dovoljno što igramo grupnu fazu, već traži i proljeće u Evropi", rekao je Terzić i potom pohvalio sve:

"Imamo kvalitetan tim, skup sjajnih individualaca i ja, kao prvi čovjek kluba, vejrujem da nam pripada proljeće u Evropi. U Zvezdi sam sedam godina, ali ovakav tim, sa ovakvim pojedincima, dugo nismo imali. Rekao sam Džaji da imam utisak da Zvezda nije imala ovakav tim 20-25 godina. Ne želim da stavljam teret igračima, treneru, pa i sebi, ali verujem u ovu Crvenu zvezdu da može mnogo toga".

(mondo.rs)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC