• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda mora da nađe milion evra za Dijega: Lepo mi je u Beogradu, mi smo velika porodica!

Autori mondo.rs Autori Bojan Jakovljević

Uživa od dolaska iz Italije.

 Zvezda mora da nađe milion evra za Dijego Falćineli: Lepo mi je u Beogradu, mi smo velika porodica! Izvor: MN PRESS

Dijego Falćineli (29) stigao je ovog leta u Crvenu zvezdu nakon užasne sezone u Peruđi. Postigao je svega tiri gola i ispao u Seriju C, ali preporuka Siniše Mihajlovića, koji ga je trenirao u Bolonji, bila je dovoljan znak Stankoviću da ga posluša.

Stigao je Italijan na jednogodišnju pozajmicu iz Bolonje, predstavio se navijačima promašenim penalom protiv Omonije, ali od tada - blista!

Možda će vas zanimati

Postigao je Falćineli već osam golova za Zvezdu na 12 odigranih mečeva i postao vrlo bitan šraf u igri crveno-belih. Obično je daleko od gola, mnogo igra leđima i otvara prostor saigračima, a uz to deluje kao da je u nikad boljoj golgeterskoj formi.

Zvezda ne može da zamisli meč bez njega, a videćemo da li će odlučiti da ga "pazare" za milion evra kako je glasio dogovor sa Bolonjom.

"Veoma sam srećan što sam nastavio da dajem golove. Svakom napadaču izuzetno prija kada postiže golove i sigurno da i meni ovo znači, kako na polju samopouzdanja tako i zbog čitave ekipe. Dobijam poverenje stručnog štaba i verujem da im na najbolji mogući načim vraćam na terenu. Moram da istaknem da sve rezultate koje smo postigli, upravo smo uradili zbog timske igre i timskog duha", kazao je Falćineli za zvanični sajt nakon dva pogotka protiv Inđije.

"To je nešto što nas krasi, jer smo zaista jedna velika porodica koja diše istim plućima. Izuzetno smo snažan kolektiv i verujem da možemo mnogo u narednom periodu".

Dijego Falćineli.
Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Prija mu saradnja sa Stankovićem, ističe da Zvezda ima moć i sjajnu atmosferu oko kluba, a veruje da će se još radovati ove sezone.

"Već sam govorio da poznajem Zvezdine navijače, mnogo sam slušao o njima, gledao sam video snimke njihovih navijanja. Sigurno je da bi nam oni bili 12. igrač i da bi nam pomogli u nekim trenucima. Svakako, verujem da su zadovoljni našim igrama i rezultatom", rekao je Falćineli.

"Srećan sam u Beogradu, brzo sam se snašao imam podršku i svih ljudi u klubu koji su tu da mi pomognu. Ovo je veliki klub, sa velikim očekivanjima i ja sam spreman da dam i više od maksimuma".

Pročitajte i ovo


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC