• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovo Lukić, jedan od junaka Borčevog trijumfa: Zasluženo smo u vrhu tabele

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Talentovani napadač odlično se uklopio u tim "crveno-plavih", te sa šest golova i dvije asistencije u 14 utakmica potvrdio veliki potencijal.

 Jovo Lukić, jedan od junaka Borčevog trijumfa: Zasluženo smo u vrhu tabele Borac - Željezničar 4:3 Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Fenomenalnu utakmicu sinoć na Gradskom stadionu u Banjaluci odigrali su Borac i Željezničar, a nakon obilja uzbuđenja, brojnih prilika i golova, domaći su slavili 4:3 (3:2), zbog čega će u sjajnoj atmosferi dočekati prvenstvenu pauzu.

Uz dvostrukog strijelca Gorana Zakarića, jedan od junaka susreta bio je mladi golgeter Jovo Lukić, koji je u uvodnim minutima susreta "otvorio" mrežu gostiju, zatim upisao i asistenciju za prvi gol Zakarića, a učestvovao je i u akciji za 2:2, kada je Stojan Vranješ pogodio mrežu rivala.

Možda će vas zanimati

"Mislim da je juče u Banjaluci bio pravi derbi, sa puno šansi i golova. I jedna i druga ekipa su pokazale kvalitet. Uspjeli smo da dođemo do sva tri boda pred kraj utakmice i mislim da je to potpuno zasluženo", istakao je Lukić u javljanju za MONDO.

Lukić je potvrdio da je u sjajnoj formi, što nije bio baš slučaj na početku sezone. Iako je i tada igrao poprilično dobro, izostajali su golovi, ali sada je sve na svom mjestu.

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

"Postigao sam do sada šest golova i upisao dvije asistencije, mada je ta statistika mogla biti i bolja. Ali, bilo mi je potrebno određeno vrijeme adaptacije sa ekipom, što se i pokazalo iz kola u kolo. Iskreno, Borac je zaslužio da bude u vrhu tabele, prosuli smo neke bodove koje nismo smjeli, ali i dalje smo u borbi za sami vrh", dodao je Lukić.

On se odmah nakon sinoćnje utakmice zaputio u Zenicu, gdje se okupila mlada reprezentacija BiH. Lukić je odličnim partijama u Borcu "zacementirao" mjesto i u timu "zmajića", tako da ni ovaj put poziv selektora Slobodana Starčevića nije izostao.

"Sada se ide na reprezentativnu pauzu i okrećem se utakmici mlade reprezentacije sa Belgijom. Nadam se da ćemo osvjetlati obraz reprezentacije i da ćemo ostvariti novu pobjedu", poručio je na kraju talentovani napadač Banjalučana.

Pogledajte Lukićev gol protiv Željezničara...

NAJBOLJI STRIJELAC

Podsjetimo, 21-godišnji Jovo Lukić ljetos je u Borac stigao iz Krupe, gdje je bio prvi strijelac i sa 12 golova najbolji golgeter Prve lige Republike Srpske, odnosno jedan od najzaslužnijih što je tim iz Krupe na Vrbasu osvojio šampionsku titulu i izborio povratak u premijerligaško društvo.

Borac je nakon 14 odigranih kola trećeplasirani tim m:tel Premijer lige BiH sa 27 bodova, dva manje od Željezničara, a sedam od lidera Sarajeva.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC