• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sramna izjava o Maradoni zgrozila Italiju: "Dijego bi danas bio živ da je došao u Juventus umesto u Napoli!"

Autori mondo.rs Autori Bojan Jakovljević

Posle se izvinjavao, ali slaba vajda...

 Sramna izjava o Maradoni zgrozila Italiju: "Dijego bi danas bio živ da je došao u Juventus  Izvor: Tanjug/AP Photo/Alessandra Tarantino

Neki ljudi su zaista neverovatni.. U danima kada čitava planeta oplakuje smrt Dijega Maradone od posledica srčanog udara, ima i onih koji misle da bi "El Pibe" sada bio živ da je iz Barselone umesto u Napoli otišao u klub u kojem je on nastupao.

Ovo misli Antonio Kabrini, bivši defanzivac Juventusa i osvajač Mundijala iz 1982. godine.

Možda će vas zanimati

Kabrini je besramnom izjavom podigao pravu buru u Italiji, nakon čega je morao da se izvinjava. Iako mu ni to izvinjenje nije baš pošlo za rukom na najbolji način.

"On bi i dalje bio živ da je igrao za Juventus, a ne za Napoli", rekao je Kabrini za "Ispina TV", prenela je "La Republika".

Nekadašnji defanzivac je proveo 13 sezona u torinskom velikanu, a bio je i deo reprezentacije Italije koja je 1982. godine osvojila Svetsko prvenstvo u Španiji. On je isprva pohvalio Maradonu, pa je sve potom otišlo u negativnom pravcu.

"Bio je živa legenda i džentlmen kao protivnik. On, kao mnogi drugi šampioni, bio je u stanju da da svoje najbolje i najgore u istom trenutku. On bi i dalje bio ovde sa nama da je došao u Juventus, jer bi ga okruženje spasilo, ne klub, već okruženje. Ljubav Napulja je bila toliko jaka i autentična da je loše delovala na njega", rekao je Kabrini u televizijskom programu.

Ipak, nakon toga se izvinio i to rekavši da su njegove reči bile loše interpretirane.

"Vi ste loše interpretirale moje reči, to nije bio moralni sud, već komentar o energiji grada koja nije mogla da izdrži njegovu strast. Izvinjavam se ukoliko se iko osetio uvređenim", rekao je Kabrini u izvinjenju koje to suštinski i nije bilo izvinjenje...

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC